I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

#4 Man kan jo lige så godt bruge regnvejret til noget fornuftigt

Jeg drømmer stadig om Dior-caféer og mists til at holde mig kølig (den mist, der kommer fra den danske himmel er lige i overkanten), men der findes jo som bekendt ikke dårligt vejr, der findes blot forkerte klæ’r. Så jeg har benyttet lejligheden til at iklæde mig en af tidens så omtalte clay masks, altså lermasker, der har fået en gevaldig revival dette forår. Der findes ikke det mærke med respekt for sig selv, der ikke har inkluderet en eller anden form for ler i deres ansigts(og krops)masker. Især er rasul-ler er en af tidens helt store ingredienser, hvad du måske allerede har lagt mærke til rundt omkring (tag blot rasul-behandlinger på spaer lige nu som et eksempel). Rasul er ikke en ny opfindelse, men et gammelkendt skønhedstrick brugt i århundreder af nordafrikanske kvinder, når de skal rense deres hud og hår, fordi det er mildt og ikke mindst effektivt. Læser du fast med her på skønhedsbloggen, vil du kende det fra bl.a. Biotherms Wonder Mud Mask, som jeg skrev en del om, men du kan også finde lermasker fra alle lige fra Origins til Sephora. Heldigvis er de nye lermasker blevet reformuleret, så de er lette at fjerne igen (ikke som tidligere, hvor halvdelen sad tilbage på huden uanset hvor mange vaskeklude, man brugte) – ja, faktisk kan du nærmest stikke hovedet ud i regnen og få den skyllet af. Rigtig god søndag.

4 Kommentarer

 • Svar
  Rie Dyrnes
  10. juli 2016 kl. 14:00

  Jeg har også lige i ført mig en maske fra Ester Lauder, så føler mig så lækker og er klar til at skulle på arbejde i regnvejr :O) God søndag

 • Svar
  HeLene
  10. juli 2016 kl. 19:17

  Ja, du har ret, idag har jeg haft to masker på, en fra origins og en fra melissa (fugt). Hvis det regner så bliver det maske-søndag, bestemt!
  God søndag til dig!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  11. juli 2016 kl. 18:05

  Godt med medsammensvorne, Rie – hvad er det for en maske fra Estée Lauder, du bruger?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  11. juli 2016 kl. 18:05

  Multi-masking simpelthen, HeLene;) Bruger du dem samtidig eller efter hinanden?

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...