I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

#3 Få glødende sommerhud med en hudfaste

Jeg fik også en anden ting med mig hjem fra London, nemlig Dr. Terry’s Skin Fast. Dr. Terry er The Body Shops globale hudplejeekspert med egen praksis i London, hvorfra hun hjælper alverdens kvinder og mænd med deres udfordringer. Med huden, forstås. Her har hun også udviklet Dr. Terry’s Skin Fast, som er en slags detox til en hud, der er ude af balance, pludselig er blevet sart/fedtet/tør, pludselig reagerer uden du ved på hvad, eller blot trænger til lidt ro og en pause. Det tager tre uger, hvor du udelukkende renser huden om morgenen med vand, bruger en serum og en solbeskyttelse. Om aftenen bruger du et mildt renseprodukt og en serum. That’s it. Ingen makeup, hvis du kan undgå det. Og udelukkende naturlige produkter uden for mange tilsætningsstoffer. Efter de tre uger introducerer du ét nyt produkt hver tredje dag. Det kan være en mist, en olie eller en natcreme, eller hvad du godt kan lide at bruge. Langsomt kommer du tilbage til en dagligdags plejerutine, hvor du mærker efter, hvad du egentlig har brug for til din hud. Samtidig mærker du hurtigt, hvis du kun tåler lidt, hvad du vitterlig kan tåle og hvad du ikke kan. Resultat? En smuk, ren, glødende hud, og kun de produkter på hylden, som gør den godt. Måske en lille sommerferie-sag? Det er altid lettere at ‘go skin nude’ i sommerferien end det er midt i arbejde, hverdag og forpligtelser. Lad mig gerne høre fra jer, hvis I kaster jer ud i det.

 

3 Kommentarer

 • Svar
  Anne H
  5. juli 2015 kl. 15:52

  Jeg er LIDT på sådan en slags “kur” Lise Grossman havde skrevet om A cremen. Og den købte jeg så og den er

 • Svar
  Anne H
  5. juli 2015 kl. 15:57

  Ups…Den er meget mild fugtgivende og beroligende. Så droppede jeg alt andet. Bortset fra den A creme, solcreme og rens med olie. Men god ide sikkert at gøre det kun med serum hvis der er fugt nok. Og nemt i den her varme.
  Kh Anne

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  8. juli 2015 kl. 18:30

  Kære Anne,

  Tak for din hilsen, og det er det, jeg kalder intuitiv hudpleje. Når man selv kan mærke, hvad der er bedst for huden og går efter det.

  Hvis du vil prøve med serum, så skal absolut være en god, nærende fugtserum. De første dage kan nogle føle det som ‘lidt’, men huden vænner sig rigtig hurtigt til det. Dr. Hauschka har nogle rigtig gode natampuller (en slags serum i væskeform), som kan bruges til formålet. Dem har jeg brugt som kur indimellem.

  Er det A-vitamin creme, du kører med? I så fald må du endelig bruge solcremen hver dag (men det skriver du også, at du gør).

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...