I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Lige om lidt kan du bade i noget helt særligt

Det er vist efterhånden ingen hemmelighed, at jeg er voldsomt forfalden til bade. Karbade, brusebade, fodbade, håndbade, vinterbade, udendørsbade. Alle bade. Udover den rensende virkning har disse bade også en fantastisk mental effekt som i mine øjne er omend mere værd end dét at blive ren. Det kan være en både opløftende eller beroligende oplevelse alt efter hvilke dufte du vælger.

De sidste par måneder har jeg haft den voldsomt hårde tjans at teste et fint nyt mærke af aromaterapeutiske badesalte og ditto badeolier, som jeg er faldet over (jo, nogen skal jo lave det hårde arbejde) og de har om noget klaret udfordringen. Oven i købet er de virkelig fine at se på også.

Vi er i fuld gang med lægge det online, så alle kan få glæde af det (du kan allerede finde de fine sager på hylderne i skønhedspavillonen, hvis du befinder på vores kanter – vi holder juli-åbent fra mandag-fredag 12-16 og lørdag 11-15).

Hold endelig øje, hvis du – som jeg – er forfalden til velduftende, velgørende, opløftende, afstressende og ikke mindst helt rene bade.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...