I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Yoga i frisk luft

Jeg har lovet at vende tilbage med mine bedste tips til smukke, sunde fødder, og de kommer også lige om lidt (don’t miss), men flere har spurgt mig om den yogaklasse ved stranden, som jeg skrev om forleden. Jeg har altid drømt om at dyrke yoga med havblik og sol på kinderne (solhilsner bringer altså solen frem, kan jeg afsløre, akkurat som regndans gør det modsatte) og nu her i sommerlandet har jeg fundet både tid og sted til at gøre det. Det er hver morgen fra 9-10 lige ved det økologiske café i Tinkerup ved Gilleleje, hvor jeg så afslutter med lidt morgenmad (man bliver jo temmelig sulten af at røre sig fra morgenstunden). Der er noget helt særligt ved at lave yoga udendørs, med vind i håret og havet i ørene. Det gør det ligesom lettere at fokusere, og den friske luft gør vitterlig noget for ens hud. Er din tid ikke til vind i hår og kinder, så læs med her på skønhedsbloggen, hvor jeg byder ind med en af mine yndlingsmasker, der er fuld af luft. På den virkelig gode måde. PS: Her er min yndlingsdrik efter yoga og træning i øvrigt.

I am spending my holiday mornings by the beach in Gilleleje doing yoga (well, not every morning, although I would love to). Exercising in nature gives a beautiful dimension and breathing in the fresh air really does something for your skin. If you don’t have time to go to the sea in the mornings, but really want the fresh, rosy teint, then don’t despair. I’ll get back with my favorite face mask, and it is full of it. Fresh air. Don’t miss. 

Foto: Yoga Illustration

2 Kommentarer

 • Svar
  Zoë Escher
  16. juli 2012 kl. 16:57

  Yoga er den bedste medicin for krop og sjæl. Jeg har aldrig træner yoga ved havet, men det skal da helt klart prøves:-)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  21. juli 2012 kl. 21:37

  Kære Zoë,

  Hvis du har det sådan med yoga, så skal du absolut unde dig selv en omgang ved stranden. Det forstærker det hele (og sætter i øvrigt balance-evnen på en ekstra prøve, når underlaget ikke er helt fladt og ensartet!;)

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar