I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
ILOVEBEAUTYboksen

With love from me to me (jo, det er en ny ILOVEBEAUTYboks)

Jeg har sagt det masser af gange. Egenomsorg er det vigtigste skønhedstip, og skønhedsritualer er en fantastisk måde at vise det på. Denne ILOVEBEAUTYboks er dedikeret til dig. Det er en gave, du kan give dig selv – fra dig selv (eller fra katten, din kæreste eller hvem du er på gavefod med). Derfor er det også en surprise-boks, som jeg for en gangs skyld ikke afslører indholdet af på forhånd. Men jeg lover, at du ikke bliver skuffet. Kun det allerbedste er godt nok for dem, der tager sig kærligt af sig selv (okay, jeg kan godt fortælle, at den indeholder syv luksusprodukter som jeg afslører en lille smule af i denne lille filmat der som altid kun findes kun 100 af dem og at de har hver en værdi af over 1.100 kr.).

NB! Vær opmærksom på, at vi først sender denne ILOVEBEAUTYboks afsted til dig på torsdag i næste uge, så du ikke smugkigger alt for meget inden juleaften. Det er jo en surpriseboks. Du kan også vælge at hente den i min lille skønhedspavillon i Kongens Have fra på torsdag og til og med lørdag, hvor vi holder ekstraordinært åbent. Under alle omstændigheder er du velkommen til at sikre dig den allerede nu. Det gør du lige her. Det kan helt sikkert godt betale sig.

31 Kommentarer

 • Svar
  Line Høj
  10. december 2016 kl. 10:46

  Jeg vågnede kl. 8 for at holde udkig efter boxen! Nu venter jeg spændt 🙂

 • Svar
  Marie
  10. december 2016 kl. 11:24

  Wuhuuu jeg nåede det denne gang

 • Svar
  Christina ulrikka Jensen
  10. december 2016 kl. 12:04

  Øvvvv, jeg nåede det ikke igen, det gik stærkt, så tillykke til de heldige som nåede at købe den.

 • Svar
  Astrid Jes
  10. december 2016 kl. 12:06

  Øv bøv, jeg nåede det heller ikke igen

 • Svar
  Lone H
  10. december 2016 kl. 13:10

  Venter i spænding på min box. Glæder mig virkelig til juleaften.

 • Svar
  Maria Ørum
  10. december 2016 kl. 13:52

  Øv jeg var ikke hurtig nok denne gang 🙁

 • Svar
  Eva B
  10. december 2016 kl. 14:42

  Øv altså. Når der er udsolgt på under 4 timer skulle i måske overveje at lave 200 stks ad gangen. Det er jo faktisk lige til at blive godt sur over, at det skal være så eksklusivt at få fat i en boks

 • Svar
  Kristina
  10. december 2016 kl. 16:01

  Øv, var heller ikke hurtig nok! Satser på at nå nytårsboksen 😉

 • Svar
  Anne H
  10. december 2016 kl. 16:10

  Min kat var forbavsende hurtig 😉 Bliver først åbnet juleaften.
  Kh Anne

 • Svar
  Inge
  10. december 2016 kl. 16:13

  Hej Charlotte

  Jeg er enig med Eva B, at der gerne måtte have været flere bokse. Har prøvet ILoveKBeauty og Mummy boksene med stor succes. Og har på den måde fået nogle nye favoritter i min skuffe.
  Ville gerne have købt denne boks til mig selv. Håber du vil overveje at lave nogle flere af den boks som kommer til nytår, så vi ikke er så mange som bliver skuffede.
  Mvh

 • Svar
  Iben
  10. december 2016 kl. 16:20

  Må desværre istemme koret… lav flere end 100 bokse næste gang! Var inde så mange gange imorges… men med et spædbarn lykkedes det ikke at ramme det lille vindue, hvor de var til salg.
  Kan du nå at lave flere?
  Det ville være skønt.

 • Svar
  Kristina
  10. december 2016 kl. 17:00

  Ja, det ville være skønt med flere af denne – havde sådan håbet på at nå det! 😉 🙂 Under alle omstændigheder kunne det være spændende at se indholdet af boksen på den anden side af juleaften 🙂

 • Svar
  Mette
  10. december 2016 kl. 21:06

  Wuhuuu… nåede det denne gang. Men måske bytter jeg gerne med sidste måneds boks… Venter i spænding

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. december 2016 kl. 21:38

  Dejligt, at du nåede det, Line;) Jeg håber, den falder i smag!

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. december 2016 kl. 21:38

  Tillykke, Marie – og rigtig god fornøjelse!;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. december 2016 kl. 21:39

  Ja, Christina, det gik vanvittigt stærkt denne gang. Det kom også bag på mig. Der kommer en nytårsboks, så chancen er der igen lige om lidt;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. december 2016 kl. 21:42

  Ja øv, Astrid, det var ærgerligt. Jeg håber, du får bedre held med nytårsboksen.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. december 2016 kl. 21:43

  Man må jo næsten sige tillykke, Lone – og ja, jeg håber, det beriger din juleaften;) Rigtig god fornøjelse!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. december 2016 kl. 21:44

  Øv, Maria, jeg håber, du får held med nytårsboksen!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. december 2016 kl. 21:48

  Eva, jeg havde ingen idé om, at det ville gå så hurtigt med en beautyboks med et indhold, man ikke fik afsløret. Så det kom faktisk også bag på mig. Jeg er ked, hvis det gør dig sur. Desværre er det ikke bare lige sådan at lave 200 bokse i stedet for 100. Det vil kræve en langt større håndtering, flere mennesker til at hjælpe, mere lagerplads osv. og derudover er indholdet yderst vigtigt for mig. Og jo flere bokse, man laver, jo sværere er det at få fat i de eksklusive ting, jeg lægger i mine. De brede bokse kan man let finde andre steder.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. december 2016 kl. 21:48

  Ja, Kristina, sats på nytårsboksen. Den er virkelig fin;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. december 2016 kl. 21:49

  Godt med en hurtig kat, Anne!;) Og rigtig god fornøjelse!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. december 2016 kl. 21:51

  Det er absolut i mine tanker, Iben, at lave flere bokse. Men som jeg skrev til Eva ovenfor, så er det desværre ikke bare sådan lige at doble op. Det kræver en del ekstra håndtering, og derudover er det langt sværere at få fingre i de eksklusive ting, som jeg brænder for at lægge i. Men igen, jeg har absolut disse ting i tankerne for det nye år;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. december 2016 kl. 21:52

  Kristina, vi har allerede et foto klar, der afslører indholdet. Det kommer op efter jul. Så helt enig!;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. december 2016 kl. 21:53

  Tillykke, Mette – og ja, der er måske basis for et godt bytteobjekt;) Rigtig god fornøjelse!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. december 2016 kl. 21:56

  Inge, dejligt at K-Beautyboksen og Yummy Mummy-boksen faldt i smag. Det er jeg virkelig glad for at høre. Muligheden for flere bokse er absolut i mine tanker, men som du kan se af nogle af mine andre kommentarer, så er det desværre ikke bare lige sådan at sætte antallet op lige nu og her. De fleste af mine beautybokse er også planlagt i god tid. Men jeg lytter og ser, hvad jeg kan gøre fremover.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  JLO
  11. december 2016 kl. 09:45

  Jeg nåede det denne gang 🙂 og der er længe til jul lige pludselig…
  Jeg vil lige sige/skrive at Gua Shaén er for vild! – kan godt mærke at den gør noget ved vævet. Glad for jeg fik købt den og jade rullen 🙂 Nu må jeg ønske mig Winter´s Daughter olien/serum som du også anbefaler.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  11. december 2016 kl. 12:05

  Hvor dejligt, JLO!;) – og mindst lige så dejligt at høre, at du er glad for Gua Sha’en. Det er vitterlig også det ypperste redskab til både cellulitemindskning, flapperarme, skulderømheder og massage. Rul og skrab du bare løs. Og så håber jeg, at julemanden hører dit ønske om Vintner’s Daughter;)

 • Svar
  Caroline Sofie
  15. december 2016 kl. 13:06

  Jeg nåede heldigvis at få en bod og glæder mig rigtig meget til at se indholdet! Jeg har en lille forespørgsel og ville høre, om du vil lave en video med en gennemgang af produkterne? Dine videoer er altid så fine og ikke mindst brugbare❤️

 • Svar
  Caroline Sofie
  15. december 2016 kl. 13:07

  Og med bod, mener jeg selvfølgelig box

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. december 2016 kl. 08:24

  Kære Caroline Sofie, hvor dejligt at du nåede at få fingre i boksen;) – og mange tak for din søde forespørgsel. Jeg vil meget gerne se, om jeg kan nå at lave en video på denne også. Under alle omstændigheder findes der masser af fine tips om alle produkter i den lille tipsbog, der følger med boksen. Den er på vej til dig.

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...