I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

When I don’t use it, I really feel the difference

Hun er listet på BoF 500, som er det ultimative index over folk, der er med til at skabe den kæmpe modeindustri som efterhånden er mere end 2,4 trillioner dollars værd. Hun er Chanels første Global Creative Makeup and Colour Director nogensinde og arbejdede for Chanel siden starten af 2015 og til nu, hvor hun er Creative Image & Makeup Partner hos Byredo.

Og så er hun en del af den nye generation af makeupartister, der har sat sig for at ‘disrupte’ makeupindustrien som vi kender den. Gøre den mere moderne og nutidig.

Navnet er Lucia Pica og måske har du læst om hende herinde før, jeg har i al fald flere gange skrevet om hendes stil og bedrifter, om de smukke, iøjnefaldende looks og om signaturlæbestiften som hun aldrig går ud uden. Jeg har også skrevet om en anden ting, hun aldrig går ud uden, nemlig Vintner’s Daughter. På et tidspunkt anbefalede hun Vintner’s Daughter i en artikel i Vogue med The Beauty Tricks You Need to Try Now, According to Fashion’s Leading Makeup Artists og her lød det fra Lucia Pica:

It is important to work on the skin as a canvas before you work on the makeup. For me, what works best is Vintner’s Daughter. For hydrating the skin and creating a natural glow.

Det er stadig hendes favorit og ligesom hos mig hænger den ved. Forleden anbefalede hun den hos Violet Grey:

‘I have been using this for maybe 6 years and I find it’s one of the only oils that really penetrates my skin well and does not make me break out. When I don’t use it, I really feel the difference’.

Jo, Lucia Pica har på alle måder god smag – og god hud.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...