I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Vintner’s Daughter Essence: Det spørger I om

Rigtig mange af jer er allerede i gang med den nye – og ultrahypede – Essence fra Vintner’s Daughter og i den forbindelse har I stillet en række spørgsmål, som jeg fluks har samlet her. For måske du sidder med de samme og bare ikke har haft mulighed for at spørge os. Here goes.

Hvornår bruger jeg Active Treatment Essence og hvilke produkter erstatter den?

Active Treatment Essence bruger du som du måske tidligere har brugt en toner eller mist. Men den er så meget mere end det. Det er dit C-vitamin serum, hyaluronsyre serum, antioxidant serum, pre- og probiotiske serum, mikro-exfoliering og plantestamcelle serum i ét og samme produkt. Derudover indeholder den et hav af superfoods.

Hvor lang tid går der før jeg ser resultater med Active Treatment Essence?

Du vil se resultater indenfor 5-7 dage, og de øger selvfølgelig ved fast brug. Med tiden vil du opleve en sundere, mere strålende og ungdommelig hud.

Hvorfor har den denne særlige duft?

Duften kommer fra de fermenterede komponenter, der er hjertet i Active Treatment Essence og virkelig gode for din hud. De hjælper de aktive stoffer med at trænge bedre ned i huden og med at optage dem bedst muligt. Den forsvinder på et øjeblik (og ja, vi skulle også lige vænne os til den – det tog et par dage). Akkurat som der ikke er tilsat duft i det klassiske Vintner’s Daughter Serum (det dufter bare fantastisk som det er), så er der heller ikke tilsat unødige duftstoffer eller parfume til den nye Essence. Begge dufte stammer 100% fra produkterne selv.

Hvem er Essence beregnet til?

Den kan bruges af alle hudtyper, toner, aldre og er mild nok til en sensitiv hud. Døjer du med urenheder, voksen-akne, rødme, pigmentforandringer og tørhed vil du kunne finde hjælp i Active Treatment Essence.

Spørg endelig hvis der er andet I gerne vil vide.

4 Kommentarer

 • Svar
  Kristine
  25. maj 2019 kl. 14:11

  Jeg er fast bruger af bioeffect’s serum og elsker den. og bruger den om aftenen og derefter en mere fed serum og så en creme. Elsker nu også olier som jeg altid bruger over serum om dagen og derefter creme+solfaktor og har længe overvejet om ikke jeg skulle investere i Vitners daughter. Og så skulle den nye Essence self også med. Men ville jeg bruge den først altså Essence og så deres olie og derefter en creme?
  Bedste hilsner
  Kristine

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   25. maj 2019 kl. 17:12

   Kære Kristine,

   Tak for din hilsen.

   Jeg kunne ikke lade være med at tænke, om du har fået at vide, da du købte BioEffect, at der ikke må komme andet (olier, serum, cremer) ovenpå? I al fald skal du vente minimum 20 minutter. EGF’en i BioEffect kan ikke tåle konventionelle ingredienser som olie og deslige, og det bliver ‘ødelagt’ af dem. Måske ved du det allerede, men ellers er det vigtigt at skrive sig bag øret, så du ikke spilder dine penge.

   Og ja, hvis du vil bruge både Essence og olie fra Vintner’s Daughter, så kommer du Essence på en nyrenset hud, og derefter olien, mens huden stadig er fugtig. Om natten vil det ganske givet være alt nok for dig, mens det om dagen kan være en rigtig god idé at bruge en evt. beskyttende creme over, hvis du er meget ude. Jeg tror, at du vil opleve, at du har brug for færre produkter, når du bruger Vintner’s Daughter, da de opfylder nærmest alle krav til hudpleje.

   De fleste skipper også behovet for foundation og pudder, fordi huden bliver så fin i sig selv og med smuk glød.

   Hvis du bor i nærheden af os i Kongens Have, er du meget velkommen til at kigge forbi og høre nærmere. Og ellers spørger du naturligvis endelig igen herinde, hvis du har yderligere spørgsmål.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  sanne brøndum
  28. maj 2019 kl. 04:16

  hej

  jeg er afhængig af Vintner´s serum – skal jeg bruge den efter Essence?

  hilsen sanne

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   28. maj 2019 kl. 08:10

   Hej Sanne,

   Også mig;) – og ja, serummet bruges efter Essence, hvis du gerne vil bruge begge. Kom serummet på, når huden stadig er fugtig fra Essence, så får du det bedste resultat.

   De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...