I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vintner’s Daughter Essence: Det spørger I om

Rigtig mange af jer er allerede i gang med den nye – og ultrahypede – Essence fra Vintner’s Daughter og i den forbindelse har I stillet en række spørgsmål, som jeg fluks har samlet her. For måske du sidder med de samme og bare ikke har haft mulighed for at spørge os. Here goes.

Hvornår bruger jeg Active Treatment Essence og hvilke produkter erstatter den?

Active Treatment Essence bruger du som du måske tidligere har brugt en toner eller mist. Men den er så meget mere end det. Det er dit C-vitamin serum, hyaluronsyre serum, antioxidant serum, pre- og probiotiske serum, mikro-exfoliering og plantestamcelle serum i ét og samme produkt. Derudover indeholder den et hav af superfoods.

Hvor lang tid går der før jeg ser resultater med Active Treatment Essence?

Du vil se resultater indenfor 5-7 dage, og de øger selvfølgelig ved fast brug. Med tiden vil du opleve en sundere, mere strålende og ungdommelig hud.

Hvorfor har den denne særlige duft?

Duften kommer fra de fermenterede komponenter, der er hjertet i Active Treatment Essence og virkelig gode for din hud. De hjælper de aktive stoffer med at trænge bedre ned i huden og med at optage dem bedst muligt. Den forsvinder på et øjeblik (og ja, vi skulle også lige vænne os til den – det tog et par dage). Akkurat som der ikke er tilsat duft i det klassiske Vintner’s Daughter Serum (det dufter bare fantastisk som det er), så er der heller ikke tilsat unødige duftstoffer eller parfume til den nye Essence. Begge dufte stammer 100% fra produkterne selv.

Hvem er Essence beregnet til?

Den kan bruges af alle hudtyper, toner, aldre og er mild nok til en sensitiv hud. Døjer du med urenheder, voksen-akne, rødme, pigmentforandringer og tørhed vil du kunne finde hjælp i Active Treatment Essence.

Spørg endelig hvis der er andet I gerne vil vide.

8 Kommentarer

 • Svar
  Kristine
  25. maj 2019 kl. 14:11

  Jeg er fast bruger af bioeffect’s serum og elsker den. og bruger den om aftenen og derefter en mere fed serum og så en creme. Elsker nu også olier som jeg altid bruger over serum om dagen og derefter creme+solfaktor og har længe overvejet om ikke jeg skulle investere i Vitners daughter. Og så skulle den nye Essence self også med. Men ville jeg bruge den først altså Essence og så deres olie og derefter en creme?
  Bedste hilsner
  Kristine

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   25. maj 2019 kl. 17:12

   Kære Kristine,

   Tak for din hilsen.

   Jeg kunne ikke lade være med at tænke, om du har fået at vide, da du købte BioEffect, at der ikke må komme andet (olier, serum, cremer) ovenpå? I al fald skal du vente minimum 20 minutter. EGF’en i BioEffect kan ikke tåle konventionelle ingredienser som olie og deslige, og det bliver ‘ødelagt’ af dem. Måske ved du det allerede, men ellers er det vigtigt at skrive sig bag øret, så du ikke spilder dine penge.

   Og ja, hvis du vil bruge både Essence og olie fra Vintner’s Daughter, så kommer du Essence på en nyrenset hud, og derefter olien, mens huden stadig er fugtig. Om natten vil det ganske givet være alt nok for dig, mens det om dagen kan være en rigtig god idé at bruge en evt. beskyttende creme over, hvis du er meget ude. Jeg tror, at du vil opleve, at du har brug for færre produkter, når du bruger Vintner’s Daughter, da de opfylder nærmest alle krav til hudpleje.

   De fleste skipper også behovet for foundation og pudder, fordi huden bliver så fin i sig selv og med smuk glød.

   Hvis du bor i nærheden af os i Kongens Have, er du meget velkommen til at kigge forbi og høre nærmere. Og ellers spørger du naturligvis endelig igen herinde, hvis du har yderligere spørgsmål.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  sanne brøndum
  28. maj 2019 kl. 04:16

  hej

  jeg er afhængig af Vintner´s serum – skal jeg bruge den efter Essence?

  hilsen sanne

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   28. maj 2019 kl. 08:10

   Hej Sanne,

   Også mig;) – og ja, serummet bruges efter Essence, hvis du gerne vil bruge begge. Kom serummet på, når huden stadig er fugtig fra Essence, så får du det bedste resultat.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Pernille Witt
  28. juli 2019 kl. 23:32

  Hej Charlotte.
  Jeg ved ikke, om du har hørt det allerede, men der er folk, der stiller spørgsmålstegn ved, om det er godt for huden at bringe så mange aktive ingredienser i spil på én gang. Bl.a. denne kvinde, det har lavet en interessant youtubefilm om det: https://www.youtube.com/watch?v=4IP7gz0mpP0
  Især en blanding af vitamin C samt syre, der exfolierer. Især sidstnævnte kan være risikabelt, hvis man påfører det om morgenen, da man er ekstra påvirkelig for solskade. Der stilles i øvrigt også spørgsmålstegn ved, hvordan hun har fundet ud af graden af, hvor stærk syren skal være. Nogen har meget sart hud, hvor der ikke skal meget til, mens andre har brug for mere stimulans, før der opleves en effekt. På den måde er hudpleje jo meget subjektivt. Hvad tænker du om dette?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   30. juli 2019 kl. 09:52

   Hej Pernille,

   Tak for din virkelig relevante hilsen og spørgsmål. For at tage det sidste først, så ja, hudpleje er yderst subjektivt. Som du måske allerede ved, så er vores klare holdning i pavillonen, at man skal være mild og god ved sin hud. Vi ser rigtig mange (uønskede) resultater fra kvinder, der har kastet sig ud i alskens mere invasive produkter og behandlinger (Dermaroller, A Vitamin, syrepeelinger, laser osv.), der nu betaler prisen med peridoral dermatitis, rosacea, ubalancer, tynd, sart hud mv. Eksperter hævder jo også, at den stærkt stigende tendens til netop disse hududfordringer for en stor del stammer fra overforbrug af for aktive produkter.

   I den henseende er jeg enig med Kat Collins som du linker til ovenfor (jeg kendte hende faktisk ikke). En mild og enkel hudplejerutine (med Vintner’s Daughters Serum, som jeg kan se, at hun også er vild med) er i mine øjne den bedste basis for langt de fleste.

   Når det er sagt, så møder vi rigtig mange kvinder, der gerne vil gøre lidt ekstra for huden – ikke mindst med alderen. Og her er Vintner’s Essence ubetinget det bedste produkt, jeg har haft fingre og hud i. Det virker, uden på nogen måde at overgøre. Essence er skabt af 100% naturlige ingredienser, så der er ikke tale om hverken kemisk syre eller peeling, men blot en mild daglig mikroexfoliering af huden, der fjerner de døde hudceller, du alligevel gerne vil af med på huden. C-vitamin, fugt, vitaminer osv. har vi alle glæde af.

   Det som er allervigtigst for mig (og som Lise Grosmann også henviser til i sin omtale af Essence) er at pH-værdien er korrekt. Langt de fleste (syntetisk fremstillede) produkter respekterer ikke hudens egen pH-værdi og det er dér, det ofte går galt. Jeg kender April rigtig godt, og ved, at hun har arbejdet næsten 5 år på dette produkt, og hun lancerer intet, der ikke er helt igennem i orden. I så fald havde hun lanceret løs i kølvandet på sin første succes som er det, langt de fleste skønhedsmærker gør. Det har jeg kæmperespekt for.

   Som du skriver er hudpleje subjektivt, og et produkt som Essence er ikke for alle (prisen sætter også sin begrænsning). Men er du på jagt efter et produkt, der kan gøre noget ekstra for din hud, så fås det i mine øjne ikke bedre.

   Jeg håber, det giver mening.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Sunniva Rebecca Northway
  8. oktober 2019 kl. 08:34

  Kære Charlotte,
  Jeg har meget tør hud om vinteren. Hvilken creme kan man bruge “ovenpå” Vintner’s daughter essence og serum?
  Mvh Sunniva

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   8. oktober 2019 kl. 09:08

   Kære Sunniva,

   Tak for din hilsen, og det kender vi vist allesammen. Lige nu, her i overgangsperioden, er den ekstra slem for de fleste af os. Selv bruger jeg dagligt Odacités Time Release Cream, der er baseret på en aloe vera-base (i stedet for vand, som normalt er basen i cremer). Den er virkelig god. Normalt skifter jeg til MUTIs Night Cream Plus i efterår/vinter – det er egentlig en natcreme, men den er eminent som vintercreme om dagen (og som maske indimellem, hvor huden skal have lidt ekstra). Jeg tænker måske at sidstnævnte ville være god for dig at prøve.

   Du kan læse mere om begge her:

   https://shop.ilovebeauty.dk/products/oleosomes-time-release-delivery-creme

   https://shop.ilovebeauty.dk/products/muti-anti-age-night-cream-plus-50-ml

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...