I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Vind mine skønhedsfavoritter

… eller nogle af dem i al fald. For inden jeg deler ud af flere skønhedstrends fra Los Angeles (glæd dig blandt andet til Fraxel, beautyblush og verdens dyreste creme), så vil jeg lige gøre opmærksom på en konkurrence, som jeg har lavet i samarbejde med Cover.dk. Her kan du vinde en dejlig goodiebag med nogle af mine yndlingsprodukter – mineralpudderet, som jeg – og en lang række berømtheder – ikke lever foruden; kulthårbørsten, som giver mere hår; musthave-hårelastikkerne som hårartisterne bruger backstage, og selvfølgelig min skønhedsbestseller Skønhed kommer indefra, men lidt læbestift skader jo ikke. Det er altsammen produkter, som jeg også har med i den popup-beautyshop, som jeg har lavet i samarbejde med Youheshe. Den finder du her, hvis du skulle være gået glip af den. Og konkurrencen – den finder du lige her

Foto: Cover.dk

2 Kommentarer

 • Svar
  Kirsten Nielsen
  30. januar 2012 kl. 18:15

  Wow en konkurrence !!!
  Deltager meget gerne, tak.
  Tusind tak for alle de gode råd og vejledninger mv. ilovebeauty.dk 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. februar 2012 kl. 10:50

  Kære Kirsten,

  Mange tak for din søde kommentar, og jeg lover, at der kommer mange flere konkurrencer her på skønhedsbloggen. Så hold endelig øje.

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar