I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Konkurrencer

VIND! Kate Moss’ yndlingslæbestifter og -lakker!

Hvis du har læst med den sidste uges tid, vil du vide, at Kate Moss fejrer sit 15-års jubilæum og -samarbejde med Rimmel London med en særlig kollektion af læbestifter og neglelakker i supermodellens yndlingsfarver (ja, vi taler den nude læbestift, hun altid ses med, og den røde læbestift, som hun altid ifører sig, når hun skal noget særligt. Samt den rosaguld neglelak, som jeg har fablet om hele ugen). Du kan blive en af de 5 heldige vindere af den komplette Kate Moss x Rimmel London jubilæumskollektion (hele fem læbestifter og tre neglelakker), hvis du deler din første læbestiftoplevelse/farve i en kommentar her nedenfor (du kan læse min lige her). Jeg finder de fem heldige vindere på tirsdag den 2. august, hvor du også kan finde kollektionen på hylderne hos Matas.

140 Kommentarer

 • Svar
  Anette Waaben
  26. juli 2016 kl. 11:53

  Jeg kan dårligt huske min første læbestiftoplevelse men bortset fra de gange jeg prøvede min mors og mormors rødestifter har det nok været en meget bleg Mary Quant-læbestift der var min første. Dengang i 60’erne hvor alt hvad hun lavede var noget af det hotteste uanset om det var tøj, sko eller makeup. Dengang hvor læberne skulle være meget blege, ja, næsten hvide.

 • Svar
  Anne Vibeke Westerberg
  26. juli 2016 kl. 12:11

  Min første læbestiftoplevelse var en forfærdelig laksefarvet perlemorslæbestift, der stank og klistrede (det var i 80’erne). Men hvad gør man ikke for skønheden (når man er 12 år)? Det var en af min mors gamle læbestifter fra tiden før ftalater og udløbsdatoer på kosmetik. Med min blege hud så jeg aldeles forfærdelig ud.

 • Svar
  Ida D
  26. juli 2016 kl. 12:18

  Den første oplevelse, jeg husker, var sammen med min veninde Rikke. Og det er vel 23 års tid siden. Vi låste os inde på hendes badeværelse og gik i hendes mors make-up pung. Det er den klassiske historie. Dyr fin læbestift i skarp koral blev kørt rundt på læber, på kinder og endda lidt på øjenlåget. Vi var meget stolte. Hun blev meget vred. Glæden for koralfarvet læbestift og venindeskabet har heldigvis holdt ved.

 • Svar
  Kassia
  26. juli 2016 kl. 12:21

  Jeg tror den første oplevelse må være, da min mor og hendes kusine stod og puttede læbestift på, og jeg sagde “må jeg også få læbstilifte på?”. Min mor og hendes kusine undrede sig over, jeg kunne sige et mere kompliceret ord, end “læbestift”. Er ikke sikker på, hvor gammel jeg var. Nok 3 år, cirka – så det var i 1990, deromkring.

 • Svar
  Lise
  26. juli 2016 kl. 12:21

  Min første oplevelse med læbestift var meget rød (min mors) Min mor var/er meget naturlig – ingen makeup kun ved festlige lejligheder. Men en af hendes veninder duftede så himmelsk af parfume og gik ingen steder uden mascara og knaldrød eller pink læbestift, jeg var vild med hende❤️ Jeg eksperimenterede derfor med min mors postkasserøde læbestift fra lancome i en alder af 6-7 år, det var ømt (også på fortænderne…)
  Nu er jeg mest til nude farver – vejledt af min smukke snart 15 årige datter

 • Svar
  Monika
  26. juli 2016 kl. 12:24

  Min første oplevelse med læbestift var i midt 90’erne, i hvert fald den første jeg kan huske, og det var en Isa Dora læbestift, som jeg mener min mor købte til mig gennem et postordrekatalog. Farven var brændt orange og klædte slet ikke min hudtone, men jeg sad gerne foran spejlet og legede med makeup der i teenageårene 🙂 Jeg tror det er den kraftige farve fra læbestiften dengang, der har gjort, at jeg i dag har det bedst med nude/naturlige og afdæmpede farver på læberne 🙂

 • Svar
  Mette Midtgård
  26. juli 2016 kl. 12:25

  Min første læbestift blev indkøbt i Tunesien i starten af 90’erne. Det var en grøn læbestift, som skiftede farve til pink, når den kom på læberne. Den vakte stor begejstring blandt veninderne

 • Svar
  Olivia
  26. juli 2016 kl. 12:38

  Min første læbestift må være en fra jane iredale som jeg fik af min mor, og det var en af de rigtig fine røde, i starte kan jeg huske at jeg bare lige kørte den hen over læberne så der næsten ikke var noget på, fordi jeg syntes at det så lidt for meget ud, men efter lidt tid gjorde jeg det så, og jeg fik så mange komplimenter

 • Svar
  Anette Ninon
  26. juli 2016 kl. 12:41

  Uh det er længe siden, men min storebror havde en veninde, der gav mig en læbestift, det må være den første oplevelse i den verden.

 • Svar
  Lovisen
  26. juli 2016 kl. 12:45

  Vi må være tilbage i slut 80’erne. Og det var en meget øm lys lilla med masser af perlemor. Virkelig smukt til min blege hud, hmmmmmm not.

 • Svar
  Sara Dalsgaard
  26. juli 2016 kl. 12:59

  Min første læbestift var i starten af 90’erne, 15 år gammel – i en meget stærk lilla farve – kærligt lånt fra min mor’s make-up pung…ømt var det.

 • Svar
  Helle Rick
  26. juli 2016 kl. 13:05

  Åh, Charlotte. Det er så mange år siden, og det kan jeg ganske enkelt ikke huske. Jeg ‘lånte’ ofte af min mor og farven var rustbrun agtig. Hun brugte læbestifte fra Lancome. Jeg vil næsten tro min første har været fra samme brand.Jeg vil virkelig elske at blive den heldige vinder af den utrolig flotte kollektion 🙂

 • Svar
  Helene R
  26. juli 2016 kl. 13:06

  Er også en af dem der havde første læbestiftoplevelse i 80’erne, åh hvor var det dog grimt og hvor syntes jeg det var flot 😉 dyb fuschia på både læber og negle, snak om at det var læberne der kom med mig !! Og så lige et pift af Diors Poison….

 • Svar
  Maria Ørum
  26. juli 2016 kl. 13:07

  Den var pink og jeg mener rigtig meget pink 🙂
  Jeg var 14 og syntes at det matchede den koboltblå mascara og streg helt fantastisk 😉

 • Svar
  Lise R
  26. juli 2016 kl. 13:25

  Jeg var 15, læbestiften var arvet fra min kære faster, der altid var sød til at give makeup videre, og farven var mørkerød. Jeg syntes selv, jeg så meget anderledes og voksen ud!

 • Svar
  Jette Neuenschwander
  26. juli 2016 kl. 13:26

  Min 1. læbestiftoplevelse, var da jeg gik til Klosterstræde og købte de nærmest hvide læbestiften. De var jo moderne da, kønne var de ikke, de gjorde ikke noget godt for ansigtet. MEN man skulle have dem. Jeg er jo af en ældre dato, så måske kender du slet ikke begrebet Klosterstræde- læbestifterne. Fortsat god sommer Charlotte

 • Svar
  HeLene
  26. juli 2016 kl. 13:35

  Min første læbestift var en meget kraftig dyb fuchsia som matchede mine sorte streger om øjnene meget godt. Og forargede min elskede farmor til den grad-alt for meget makeup, både farve og mængde syntes hun, som ellers var den jeg kom til efter penge til parfume og makeup (som hun også gav mig fordi hun havde stor forståelse for at teens må gå sin egen vej).
  Men måske skulle jeg have lyttet til hende for det var i den grad ikke noget instagram smukt over den makeup (har desværre billed beviser). Men effektiv var det, når man ville se sej ud og få hovederne at vende sig på gaden, og jeg husker glæden i at komme det på og hvordan det duftede og smagede, men ikke mærket i sig.

  Det er en lækker præmie, jeg elsker alt Kate Moss og var også en gang ejer til den ID hvor hun fik et af sine første forsider, så ung og tynd og dragende!

 • Svar
  Rie Dyrnes
  26. juli 2016 kl. 13:39

  Tror min første læbestift var knald rød. Kan huske jeg brugte den til en fest, hvor jeg så også havde røde tænder :O) Siden har jeg holdt mig til mere neutrale farver. Men måske jeg skal prøve en rød igen :O)

 • Svar
  Sofie Nielsen
  26. juli 2016 kl. 13:53

  Min første læbestift oplevelse var da jeg var lille. Der fik jeg en af min mormors pink læbestifter som jeg havde i et lille etui med spejl i. Jeg brugte den mest til at gøre andre “fine”. Jeg er heldigvis blevet bedre til det senere 😉

 • Svar
  Mosse
  26. juli 2016 kl. 13:58

  Min første oplevelse med læbestift var til er bryllup jeg engang skulle til. Jeg var helt lille omkring de 5-6 år og fik i smug påført min mors bordeaux røde læbestift og følte mig meget fint. Har endda billeder af det som jeg kan se tilbage på med er smil på læben

 • Svar
  Jette Dahl
  26. juli 2016 kl. 14:13

  Min første læbestift var Sans Egal selvllysende pink, meget meget pink. Det var nok sidst i 50’erne og den blev købt i Schous sæbehus.

 • Svar
  Karin V Sørensen
  26. juli 2016 kl. 14:20

  Min bedste læbestiftsoplevelse er denne:
  Jeg købte en rasende dyr læbestift som var smuk i butikken. Men da jeg kom hjem og skulle prøve den rigtigt på, så farven helt forkert ud. Øv hvor var jeg træt af det. Men så læste jeg i en virkelig god bog der hedder ‘Skønhed kommer indefra men lidt læbestift skader ikke’ at man kan tage to røde læbestifter der hver for sig ikke er helt rigtige, og lægge begge på læberne og få et virkelig godt resultat. Jeg tænkte først det lød sært, men på den anden side havde jeg jo ikke noget at miste. I min skuffe havde jeg flere læbestifter i røde nuancer som bare ikke var helt rigtige. Jeg gav mig til at mixe og voila: nu kunne jeg bruge min nye dyre læbestift 🙂 det var nærmest et mirakel og jeg forstår stadig ikke hvorfor det virker, men det gør det. Jeg har givet tippet videre til mange andre som også har været rigtig glade for det gode råd 🙂

 • Svar
  Sisi
  26. juli 2016 kl. 14:38

  Uh, det er længe siden.. 😉
  Der har helt sikkert været nogle frygtelig kiksede farver i spil dengang (i start 90´erne) – jeg husker i hvert fald både en MEGET mørk rød, nærmest bordeaux, som jeg “arvede” af min mor. Og så var der en lyserød, med lidt shine i…som ja, jeg havde på til nogle pre-teen-fester 🙂
  Hvilken der kom først kan jeg dog ikke huske…men jeg var begejstret for dem begge 🙂

 • Svar
  Kirsten V
  26. juli 2016 kl. 14:38

  Jeg vil smile om kap med solen, hvis jeg er så heldig at vinde 🙂

  Min første læbestift, har sikkert været en rød af min mors, da jeg var barn. Men den første læbestift jeg købte, var vist pink fra Rimmel. Ja det var altså moderne. 🙂 <3

 • Svar
  Lea Horsholt
  26. juli 2016 kl. 14:49

  Jeg kan huske de gange hvor jeg var henne hos min mormor og når jeg så skulle på toilettet, blev der prøvet samtlige røde og lyserøde læbestifter, så jeg var helt rød om munden når jeg kom ud ☺️

 • Svar
  Dina
  26. juli 2016 kl. 15:24

  Min første læbestift laksefarvet (lidt hen imod orange)! Jeg ved ikke helt hvad jeg tænkte dengang, men jeg var 14 år og synes at jeg var mægtig sej! Heldigvis har jeg fået mere forstand på hvad der klær’ mig sidenhen 😀

 • Svar
  Jane Jaque
  26. juli 2016 kl. 15:25

  Åh, jeg kan huske, at jeg som ca. snuppede min mors frostrosa læbestift op af hendes taske uden hun så det. Jeg tog den på og følte mig SÅ SMUK. Min mor kom ind og kiggede efter sin læbestift i tasken og råbte: “Jane!” Jeg nægtede at have lånt den, men min læber afslørede det jo. Jeg følte mig skamfuld fordi læbestiften lettere mishandlet i min varetægt. Jeg elskede den læbestift og drømte om at få min egen en dag. I dag elsker jeg stadigvæk læbestift og har i flere farver og bruger dem alle.

 • Svar
  Annette
  26. juli 2016 kl. 15:26

  Da jeg var ung, var det ikke så moderne, at vi unge piger gik med læbestift. Jeg synes mere, det var lipgloss, der var in. Men på et tidspunkt blev de meget lyserøde læbestifter moderne. Så det var den farve, jeg startede med. Jeg kan ikke huske mærket. Jeg tror, det har været Rimmel eller noget i den stil, som var et af de billige mærker, som passede til min pengepung. I dag er der heldigvis rigtig mange farver og mærker at vælge imellem. Så man behøver ikke at følge moden. Man kan bare bruge den/de farve(r), der klæ’r en. Til daglig bruger jeg en lys lipgloss og ved “særlig lejligheder” bruger jeg en mørk brunlig læbestift. Spændende med den her serie, som jeg vil elske at vinde 🙂

 • Svar
  Camilla Christensen
  26. juli 2016 kl. 15:30

  Min første læbestift var faktisk fra Rimmel.. Den var rød… Sammen med den røde læbestift havde jeg ALT for meget bruncreme på( som det hed den gang )og et mægtigt hår der var sat i vifte. Tøjet var a- skjorte, cykelshorts og musketer sko

 • Svar
  Tanja Olesen
  26. juli 2016 kl. 15:35

  Min første læbestift var så vidt jeg husker en ret mørk blommefarvet en af slagsen, og slet ikke en farve jeg ville vælge idag 🙂 nu er jeg jo heldigvis blevet bevidst om hvilke farver der klæder mig og jeg er blevet rigtig glad for rød læbestift da det efter min mening gør noget helt særligt for ansigtet. Også nude toner er jeg glad for men der er det faktisk svært at finde den helt rigtige synes jeg. Idag undværer jeg nødig farve på mine læber og er blevet rigtig glad for læbestift. Det frisker altså ansigtet op når det hele bare passer sammen og det er den rigtige farve. Krydser fingre for at det er mig der skal vinde de nye læbestifter fra rimmel. Kh. Tanja

 • Svar
  Jette Kristensen
  26. juli 2016 kl. 15:41

  Min første læbestift var pink…meget pink, nøjagtig som øjenskyggen. Jeg krummer tæer når jeg ser billederne fra dengang, som (hvis nogen skulle være i tvivl) var i 80èrne. Mærket kan jeg dsv. Ikke huske mere.

 • Svar
  Anne k
  26. juli 2016 kl. 15:41

  Jeg husker min mors Rimmel læbestift i farven Mocca (meget dyb brun uden rødlige nuancer) – jeg var ca 13-14 år, da jeg dagligt iførte mig den, vel at mærke uden anden makeup. Ved særlige lejligheder en klar lipgloss fra Rimmel ovenpå- den første makeup-produkt jeg havde købt i Matas af egen lomme. Det var lige dér flods for alvor blev et hit.
  Meget 90’er cool egentligt, og ret moderne, nu jeg ser tilbage:-)
  Er vild med alle Kates læbestifter, fremragende kvalitet for pengene.
  God sommer- hilsner fra dem varme Sardinien

 • Svar
  Maria Seidelin
  26. juli 2016 kl. 15:43

  Årh da jeg som lille havde fået min første strut-kjole – min mormor (på nu 92 år) havde syet den yndigste kjole med strut – og da jeg skulle prøve den inden fødselsdagsfesten fik jeg lov at vælge en af hendes læbestifter og få den på sammen med kjolen. Det var stort og meget specielt <3

 • Svar
  ZS
  26. juli 2016 kl. 15:47

  Den første læbestift jeg prøvede var en af min mors røde læbestifter.

 • Svar
  Anne schelde
  26. juli 2016 kl. 15:48

  Jeg har altid været helt vild med rød læbestift også som lille

 • Svar
  Charlotte ahrensberg
  26. juli 2016 kl. 16:02

  Det var i min mosters overskuds læbestifter jeg første gang klædte mine læber i alle mulige og umulige farver ☀️

 • Svar
  Yrsa Andersen
  26. juli 2016 kl. 16:12

  Uha min første oplevelse med læbestift. Det kan jeg virkelig huske. Det var for uh 43 år siden, til mit bryllup, jeg var ganske ung, kun 17 år og havde slet ingen erfaring med læbestift, heller ikke med andet makeup. Nå men min dejlige svigerinde, synes at jeg da skulle have lidt farve på, så hun tog sine egne farver og lagde en makeup på mig. Nu skal det lige siges at vi slet ikke havde de samme farver, så jeg så mildest ikke særlig godt ud. Farven på læbestiften havde en dejlig rød farve, hvad den hed, ja det kan jeg ikke huske, men den var RØD.

 • Svar
  Bente
  26. juli 2016 kl. 16:13

  Den er svær. Den har været pink. All time favorite. Og så nude.

 • Svar
  Pia
  26. juli 2016 kl. 16:18

  Man går aldrigfejl af Nude… Ej heller til fest

 • Svar
  Winnie
  26. juli 2016 kl. 16:22

  Min første rigtige læbestift, købte jeg første gang jeg var ude at flyve, og det var selvfølgelig en klassisk lyserød Yve Saint Laurent med tilhørende marcherede neglelak. Jeg har faktisk stadigvæk neglelakken

 • Svar
  Maibritt Kerner Mølgaard
  26. juli 2016 kl. 16:22

  Min første læbestift var fin lyserød gående imod pink og med masser af perlemor. Det var tilbage i 80’erne, og faktisk var det sjovt nok også en Rimmel læbestift

 • Svar
  Jette Nørgaard
  26. juli 2016 kl. 16:24

  På sprogskole i England blev tasken fyldt med billigt make-up. Rimmel nr 11 lyserød med perlemor var de næste par år uundværlig, ingen fortalte mig, at det ikke var den bedste farve til mig

 • Svar
  Fru Striib
  26. juli 2016 kl. 16:32

  Min første løbestiftsoplevelse må have været med en af min mors røde fra Rimmel. Ikke nogen fancy mærker blev der postet penge i dengang

 • Svar
  Majbritt Riiskjær
  26. juli 2016 kl. 16:38

  Elsker elsker elsker Chanel! Og jeg var så stolt og glad da jeg i 90’erne fik min første mørkelilla læbestift, som i dag aldrig ville komme i nærheden af mine læber igen 🙂 … Men tror jeg gemte den i 10 år- bare fordi det var Chanel og min første ekslusive makeup! (Der er så kommet meeeget mere til siden…) Men siden 90’erne da jeg begyndte at interessere mig for makeup, har jeg ledt efter den perfekte røde læbestift- Og nu den nude også- need to have, Nice to have!!! … Tror efterhånden jeg har alle nuancer og min mand ryster på hovedet- men den lilla er altså røget- tilfordel for den pink

 • Svar
  Helle Stenbæksgaard
  26. juli 2016 kl. 16:43

  Det må have været en af min mors, da jeg legede fin dame. Husker ikke farve eller mærke. Senere har jeg haft, og har, mange farver og mærker. Jeg blander ofte to, indimellem tre farver. Oftere i den lidt mørkere ende af farveskalaen.

 • Svar
  Mie Jørgensen
  26. juli 2016 kl. 16:49

  Jeg husker ikke hvor gammel jeg var, men i hvert fald teenager der skulle til fest, hvor jeg fik lagt (en garanteret horibel) makeup af naboens datter! Mine læber var i hvert fald hen af noget fuchsia farvet – og ikke kønnne 🙂 Jeg har altid været facineret af hvordan makeup kan forandre og elsker i dag makeup!

 • Svar
  Eva B
  26. juli 2016 kl. 16:50

  Det kan jeg ikke huske! Måske fordi læbestift blev betragtet som for ‘damet’ i den motorcykelklub, jeg kom i som 15 årig ( jeg var punker i startfirserne 🙁 ).
  Men DET ændrede sig, og jeg kan huske min første investering i en rigtig lækker Dior læbestift i blåt og guld. Den var pink, og jeg var ikke helt tryg ved den. Min meget beautyinteresserede moster fik faktisk narret den fra mig – jeg kunne ikke li at sige nej, når nu hun så gerne ville have den – men jeg husker fornemmelsen af at blive lidt overnarret i dag, så det har sat sig! Moster er ellers sød, men lige der var det en ulige kamp mod en genert og usikker 17 årig.
  Moss kollektion er afsindig flot, cool og faktisk nyskabende med et twist af de klassiske farver. Sådan er hun også selv, den smukke Kate. Twister et klassisk look. Hvem husker hende ikke på festival i klassiske Hunters..hendes sager vil jeg virkelig gerne have læber og fingre i, og moster får det ikke!

 • Svar
  Stinne
  26. juli 2016 kl. 16:56

  Min første læbestift var en Loreal i en meget mørk blomme. Jeg gik i skole med læbestift og krabbekrøller og synes selv jeg var mega fin indtil den lækreste dreng på skolen spurgte om jeg havde fået håret i klemme i vaffeljernet og var klædt ud som en klovns onde stedmoder… Ikke særlig fedt når man er 12 år gammel!

 • Svar
  MissSunflower
  26. juli 2016 kl. 16:57

  Min mor ejede ikke rigtigt makeup, da det ikke var noget hun brugte andet end hver 3. år. MEN min tante havde et helt lille makeup-skab, hvor jeg glædeligt gik på opdagelse som 7-årig. Det blev ikke kommenteret, men tænker så de vidste det, siden den ultrarøde læbestift ikke lige var til at få af igen og ikke var holdt helt inden for læbekanten, selvom jeg prøvede. Mindes at jeg lignede en med udslæt om munden, dog et ret skønt duftende udslæt

 • Svar
  Lise Andersen
  26. juli 2016 kl. 17:01

  Min første oplevelse med læbestift var ikke en rigtig læbestift. Jeg havde en tavle med kridt i forskellige farver, som jeg legede var makeup. Den blå og den grønne var SÅ flot til øjnene og den lyserøde kunne fint bruges som læbestift, selvom den var noget tør på læberne. Jeg har været 4-5 år, og så sikkert ganske forfærdelig ud, men nøj, hvor følte jeg mig fin …
  Nu hvor jeg i mange år har brugt rigtig makeup har jeg været hele farvepaletten igennem, og elsker at skifte stil og type efter humør og lejlighed

 • Svar
  Mathilde
  26. juli 2016 kl. 17:04

  Jeg startede ikke ud med læbestift, men med lipgloss.. Af den rigtig klistrede slags! Når man cyklede ud til fest, blev en der fanget en del fluer vil jeg sige!!

 • Svar
  Dottekvot
  26. juli 2016 kl. 17:10

  Jeg har da brugt læbestift fra mine små tykke babypølsefingre kunne nå op på min mors sminkebord og rage de skønne stifter til mig!

 • Svar
  Irene nielsen
  26. juli 2016 kl. 17:15

  Skulle på ferie i England med ungdomsskolen. Var 14 år og meget drenget men alle andre veninder var kjolepiger og var begyndt med mascara og læbestift så det skulle jeg da også. Så min første læbestift blev købt i 1982 og var en Rimmel i shocking pink. Grim som pokker og meget meget tør at se på. Der er heldigvis sket noget på den front men jeg er aldrig rigtig blevet god til det med læbestift jeg får dem spist.

 • Svar
  Marlene Høj
  26. juli 2016 kl. 17:15

  Åh, det var vist en af min mors røde læbestifter… Ikke et særligt kønt syn, når jeg samtidig brugte en Kohl pen under øjnene 😀 Heldigvis er jeg blevet bedre gennem årene og har lært at less is more 🙂

 • Svar
  Mie Skriver
  26. juli 2016 kl. 17:18

  Min allerførste oplevelse med læbestift var med selve ordet, for som barn kunne jeg ikke udtale det og sagde derfor i stedet “løftøf”:-)
  Tror min første oplevelse med en fysisk læbestift, var min farmors bordeauxrød-brune med glimmer i, formodentlig fra Helena Rubinstein. Jeg var ude på deres badeværelse og prøvede den på. Efterfølgende da min farmor døde, tog jeg alle læbestifter jeg kunne finde og har gemt på dem siden.

 • Svar
  Birna Lambaa
  26. juli 2016 kl. 18:01

  Min første oplevelse med læbestift, som jeg kan huske, er at jeg (velvidende om at jeg ikke måtte) lånte min mors fine brune Lancôme læbestift, i midt 80’erne – jeg var ikke ret gammel om min mor nænnede ikke at blive sur 🙂

 • Svar
  Pernille Aaby Larsen
  26. juli 2016 kl. 18:06

  Jeg mener faktisk, at den første læbestift, som jeg prøvede, var sort! Min veninde og jeg havde fundet en sort læbestift i hendes forældres lidt uhyggelige kælder, og den skulle naturligvis afprøves. Det er næsten ærgerligt, at jeg ikke har et billede 😉 I dag kan jeg sagtens finde på at tage en mørk vinrød læbestift på, men sort har jeg altså ikke eksperienteret med siden 🙂

 • Svar
  justlove2ndhandbyleneb.
  26. juli 2016 kl. 18:09

  jeg husker ikke præcist den første læbestift, men har nok lånt en af mine søsters læbestifter før jeg købte mine egne da jeg var ung og stod foran mit 70’er runde spejl med spejlhylde og synes jeg var så smart :0)) vil være så lækkert at vinde :0)) smil Lene

 • Svar
  Camilla Skytte-Olesen
  26. juli 2016 kl. 18:10

  Bortset fra hvad jeg lånte fra min mors og min 5 år ældre søsters makeuppunge, tror jeg faktisk at min første eget køb var Heather Shimmer fra Rimmel. Har vel været omkring 14…..

 • Svar
  Birgitte
  26. juli 2016 kl. 18:13

  What’s to sat – hvem vil ikke gerne ligne Kate Moss?

 • Svar
  Jytte Sommer
  26. juli 2016 kl. 18:16

  Min første dyre læbestift var en pink lancome. Min far syntes jeg så farlig ud og tvang mig til at vaske den af
  Mange hilsner Jytte

 • Svar
  Connie A
  26. juli 2016 kl. 18:20

  Mit første bekendtskab med læbestift var når jeg sneg sig til at bruge min mors 😉 ikke de mest moderne farver til en meget ung pige 🙂

 • Svar
  Birgitte linstow
  26. juli 2016 kl. 18:36

  Så vidt jeg husker gik jeg på rov i min mors sminkeskuffe, og fandt – udover den turkise øjenskygge – en læbestift fra Mary quant. Det var den allerførste og bestemt ikke den sidste.

 • Svar
  Pia Sroka
  26. juli 2016 kl. 18:51

  Det var med nogle veninder, de fik lov til at sminke mig,og de brugte en meget mørkrød læbestift, men det lignede jeg ved ikke hvad,da det var smurt ud over det hele,så det fik de ikke lov til mere.

 • Svar
  Anne W.
  26. juli 2016 kl. 18:51

  Jeg har vel været 5 år gammel. Sad ved min mors sminkebord og fandt hendes meget røde læbestift (vi er i 1980 og min mor sværgede til Lancôme). Jeg smurte læberne ind og derefter smurte jeg resten af hovedet ind! Jeg kan ikke huske, om jeg blev taget i fersk gerning…
  KH Anne W.

 • Svar
  Anne H
  26. juli 2016 kl. 19:08

  I de unge år brugte jeg mest tonet læbepomade eller senere Juicytubes (♡!) i en frisk koralrød.
  Men husker min 1. læbestift, en lidt violet metallic som klædte heeelt vildt godt (iflg mig )
  Husker ligefrem hvor – og hvornår jeg havde den på første gang.
  Utroligt egentlig!
  Kh Anne 🙂

 • Svar
  Dorte Slouborg
  26. juli 2016 kl. 19:21

  Nu skal vi jo en hel del år tilbage..meen så vidt jeg husker var den orange, – stod fint til mit røde hår 😉 <3

 • Svar
  Bodil
  26. juli 2016 kl. 19:29

  Min første læbestift var fra Juvena (lys rosa) og YSL slim lipstick (dybrød) i begyndelsen af 80èrne købt på RødbyPuttgarden overfarten. Og jo jeg havde også lak til og de holdt ikke specielt godt sammenlignet med i dag – selv om YSL nok var det mest holdbare der fandtes den gang. YSL var den bedste røde jeg nogen side har haft og jo jeg nåede at købe to ekstra inden den udgik! Ellers købte jeg Rimmel i London (man kunne ikke få mærket i DK dengang) og det var mest maskara, øjenskygger og pensler.

 • Svar
  Mette Sloth Eriksen
  26. juli 2016 kl. 19:44

  Har faktisk prøvet en af de flotte nyde farver fra Kates kollektion – dejlig kvalitet og flot farve. Min første læbestift var en Helena Rubinstein i fuchsiafarvet da jeg var teenager

 • Svar
  Irma Schreiner
  26. juli 2016 kl. 20:09

  Den var gyseligt pink, men jeg syntes, den var meget flot. Var kun lige konfirmeret og det er maaange år siden!

 • Svar
  Karina
  26. juli 2016 kl. 20:11

  Da jeg gik i børnehave, havde et par stykker af os piger fået lov til at prøve én af pædagogernes røde læbestifter. Vi var meget omhyggelige og syntes selv, at vi var fine, men da min mor kom og hentede mig, var jeg malet i hele ansigtet og må have set mere farlig end fin ud.

 • Svar
  Anne Sofie Borg
  26. juli 2016 kl. 20:14

  Min første læbestift var nok en af de meget røde læbestifter fra en af de fine mærker, min elskede og utrolig tjekkede biografdirektørmormor smukt bar. Jeg var vel cirka 11. De klædte absolut ikke mig, og derfor blev de hurtigt tørret af, af mig selv, foran min mormors spejl – for at undgå spydige kommentarer. jeg tror faktisk aldrig , jeg har haft en rigtig læbestift siden – så har mere gjort det i farvede læbepomader..eller bare læbepomade. Men jeg synes nu, at når jeg nu har passeret 40, at det er på tide at act like a lady som min mormor og starte med læbestiften ….:)

 • Svar
  Anita christensen
  26. juli 2016 kl. 20:27

  Min første og siden oplevelser med læbestifter . Og jeg har prøvet mange

 • Svar
  Jenny Clausen
  26. juli 2016 kl. 20:34

  selvom jeg er 31 har jeg aldrig brugt andet end lipgloss så krydser fingre for lidt held så jeg kan komme igang med noget læbestift 🙂

 • Svar
  Tina Skovgaard
  26. juli 2016 kl. 20:34

  De første læbestifter jeg gik med i midt/slut firserne var en perlemor lyserød, så lys at den næsten var vid. Når jeg ser billeder fra den gang, kan jeg ikke lade være med at grine. Koslik pandehår, permanent, koboltblå mascara, lyserød øjenskygge og så den meget “blodfattige” læbestift. Hvis der var foundation på, var den i hvert fald 2-3 toner mørkere end min naturlige hudfarve

 • Svar
  Maria L
  26. juli 2016 kl. 20:36

  Det var min mors røde læbestift fra Lancome. Jeg plejede at åbne den og rulle stiften op og bare kikke på den smukke farve og emballagen (hun brugte den ikke særlig tit, så den holdt længe). Jeg forestillede mig jo, når jeg selv kunne bære sådan én.

 • Svar
  Ea Ancher
  26. juli 2016 kl. 21:07

  Min første læbestiftoplevelse var, da jeg som helt ung kørte et “snehvide-look” med helt sort pagehår, meget bleg hud og knaldrøde læber 🙂

 • Svar
  Eva A
  26. juli 2016 kl. 21:10

  Jeg var desværre teenager i 90’erne og det betyder at min første læbestiftoplevelse var en grøn med glimmer. Men jeg elskede den og mine veninder og jeg så lige tossede ud sammen. Men faktisk har jeg ikke turde give mig i kast med læbestift siden.

 • Svar
  Sasha
  26. juli 2016 kl. 21:26

  Skønne farver

 • Svar
  Lone H
  26. juli 2016 kl. 21:36

  Mit første køb af læbestift jeg virkelig husker er en fra Estee Lauder. Den var en del af et look. Lys men med en reflekterende effekt så den gav næsten ingen farve men skulle på med en nude læbepen. Den var såååå smuk og dyr men alle pengene værd.

 • Svar
  Lene Kathrine Jensen
  26. juli 2016 kl. 21:38

  Uha, det var ’80’ernes lyserøde, lidt over i det pink, med MASSER af shimmer. Og med koboltblå mascara og pinke streger på kindbenene, pande- og sidehåret føntørret godt op og tilbage, jow jow – så var mine veninder og jeg klar til at erobre verden… 😀
  Jeg elsker stadig en ryserød læbestift med lidt shimmer i, men desværre er læberne ikke længere i sådan en fatning, at det er særligt klædeligt. Men en gammel kærlighed, ruster jo ikke sådan bare lige… 🙂

 • Svar
  Lene cenhokt
  26. juli 2016 kl. 21:52

  Det var først i 80’erne en veninde og jeg lagde makeup på hinanden

 • Svar
  Kristina K
  26. juli 2016 kl. 21:55

  Jeg husker min første læbestift som en nude farve med perlemor som jeg købte i ca. 1985 i et stormagasin i Flensburg.

 • Svar
  Sanne
  26. juli 2016 kl. 22:36

  Uh ha. Min første læbestift var permorspink, købt i Tyskland, og jeg var 14 eller 15 år og var lykkelig for mit køb. Siden har jeg faktisk næsten ikke brugt læbestift. Blev måske mættet af al det pink ;-).

 • Svar
  H Jensen
  26. juli 2016 kl. 23:34

  Noejjj jeg ville blive glad for at vinde en af dem 🙂
  Jeg husker tydeligt min første læbestift. Jeg havde sparet op meget længe og var nok derfor meget glad for den 🙂

 • Svar
  Tina J
  26. juli 2016 kl. 23:50

  Jeg vandt en æske Esteé Lauder, hvori der også var en rød læbestift, men jeg var nok lidt for ung ( 16 ) til den farve 🙂

 • Svar
  Mai
  26. juli 2016 kl. 23:51

  Jeg har en STJERNEklar erindring om en sort læbestift, der mødte læberne på en ret hård måde, måske på grund af alle de små glitrende glimmerstykker, der fulgte med det dunkle look. Og med disse løber fulgte også mange trippende danse på ungdomsskolens disko, hvor forinden man havde drukket en HALV øl, og man følte sig FJOLLET! 😉

 • Svar
  Berit Lyed
  27. juli 2016 kl. 00:04

  Hmm – den første læbestiftoplevelse var i det herrens pr 1986. Jeg var 13 år & på ferie i London m min tålmodige far, som stod i TIMER i Selfridges og ventede på, at jeg udvalgte den HELT rigtige farve. Valget stod mellem den nude m en lille smule shimmer og den SKRIG-pink. Det blev den førstnævnte – ikke særlig klædelig, men det opdagede jeg heldigvis først flere år senere… 30 år efter har jeg det stadig stramt m nude læber. Men datter på 15 er tosset m det. Og ser oven i købet godt ud i nude…

 • Svar
  Nanna Julie
  27. juli 2016 kl. 00:23

  En skøn skøn orange tone engang i 9. klasse :’-) Det har været ømt! 😀 😉

 • Svar
  Astrid J
  27. juli 2016 kl. 01:05

  Da jeg første gang jeg fik lov at prøve en læbestift var jeg endelig blevet teenager, og følte mig mere end klar til at iføre mig min mors ræverøde Clinique-læbestift. Læbestiften er måske 20 år gammel og står stadig ved min makeup – den bliver ikke brugt, men den startede min interesse for makeup og hudpleje, og står nu som et minde for dette.

 • Svar
  Birgitte Fønss
  27. juli 2016 kl. 01:11

  Min første læbestift var neon pink fra Mary Quant! Jeg syntes den var flot, men min oldemor skrev et brev til mig, hvor hun i meget skarpe vendinger fortalte mig, at det var dog noget af det grimmeste, hun nogensinde havde set

 • Svar
  Michelle
  27. juli 2016 kl. 06:11

  Åh det er jo næsten tå krummende at indrømme at det var sort eyeliner på læberne hahahaha. Men ja. Ellers sådan mere rent faktisk læberelateret husker jeg tydeligt min mors etui til læbestift. Det var sort med hvide polkaprikker og et lille spejl indeni. Er så ked af jeg ikke har det i dag! Det var bedårende! Jeg husker også tydeligt de første gange jeg bevægede mig ud med knaldrøde læber og hvor meget jeg følte ALLE kiggede på mig af den grund. I dag er det en helt anden sag og jeg elsker røde læber og generelt bare farvede læber.. 😉

 • Svar
  Hanne Lisa Thomsen
  27. juli 2016 kl. 07:04

  Min første læbestift var i 70erne, det var min mors orangefarvede, som ikke klædte hverken hende eller mig. Da jeg selv begyndte, at købe læbestifter var jeg især glad for Rimmels Heather Shimmer (havde helt glemt den, så dit indlæg i løbet af ugen, var en reminder om fjerne tider) og en læbstift fra Elizabeth Arden, der hed noget med Scarlet og den var blårød og firserne for fuld udblæsning 🙂 Idag bruger jeg mest nude farver, fordi de er nemme og diskrete. Når jeg tænker over det, tror jeg egentlig at jeg trænger til at larme lidt. Så det er lidt sjovt, at reflektere over en fortid, nutid og forhåbentlig fremtid med læbestifter.

 • Svar
  Filippa
  27. juli 2016 kl. 07:14

  Jeg var glad for en chokoladebrun læbestift, da jeg gik i gymnasiet. Er ikke længere så overbevist om, at det så godt ud.

 • Svar
  Emillia Mølgaard
  27. juli 2016 kl. 10:12

  Min første oplevelse med læbestift var til en danseopvisning og det skulle være knaldrødt. Jeg havde ikke nogen til at hjælpe mig så jeg prøvede selv, men det gik nok galt, for jeg lignede nu mere en klovn end en danser.

 • Svar
  Birgitte
  27. juli 2016 kl. 11:57

  Min første oplevelse var da jeg var 13, og skulle være TOP LÆKKER, læbestiften blev købt i Føtex, kostede 50 kr, og var MEGET pink

 • Svar
  Sofia
  27. juli 2016 kl. 11:59

  Var ikke ret gammel, da jeg arvede mine mors aflagte 80’er læbestifter

 • Svar
  Gitte Jørgensen
  27. juli 2016 kl. 12:04

  Mit første møde med en læbestift, var da jeg fik et sminkehovde i julegave. Jeg måtte ikke bruge sminke for min mor

 • Svar
  Jytte Kæseler
  27. juli 2016 kl. 12:08

  Glemmer aldrig min første læbestift

 • Svar
  Louise
  27. juli 2016 kl. 12:09

  Vi er tilbage i slut 80’erne/ start 90’erne,- jeg husker ikke præcist hvornår. Min veninde og jeg havde været på jagt i min mors skab lige inden vi skulle afsted til madlavning i ungdomsskolen…
  Jeg husker ikke helt præcis farven på læbestiften,- men det var en gammel 60’er-sag fra bagerst i skabet i et gråt metal-agtigt etui (tror faktisk den står derinde i skabet endnu…) og der var noget perlemorshine af en art i den. Den havde vi med stor koncentration “smurt på” sammen med den blå mascara og grønne øjenskygge. Inden vi skulle afsted til den ugentlige madlavning fik vi alligevel lidt kolde fødder, og forsøgte at vaske sminken væk. Dog ikke helt med succes,- de store piger (dem over 15) bemærkede straks vi havde “leget med sminke” og grinede gevaldigt af os…. – Og øv altså,- vi havde ellers ment vi så ret godt og store ud,- i hvert fald hjemme i badeværelsets trygge rammer 🙂

 • Svar
  Karen Sommer
  27. juli 2016 kl. 12:51

  Efter at været igennem lipgloss med smag fik jeg en nærmest nude læbestift, men jeg lignede mere en strandvasker end Kate Moss. I har jeg mange forskellige læbestifter i forskellige farver, men vender altid tilbage til Jersey Rose fra Chanel, jeg er på nummer tre i den farve

 • Svar
  Louise O
  27. juli 2016 kl. 12:53

  Den første læbestift oplevelse jeg havde var som helt lille pige hvor der intet bedre var end at imitere min mormor. Så på med hendes sko, tøj (kjoler) og ikke mindst læbestift og så gå og lege fin dame 🙂

 • Svar
  Birgitte
  27. juli 2016 kl. 13:34

  Min første læbestift var en meget lys rosa med perlemor i et fint lyseblåt hylster, som var købt i Tyskland og jeg elskede den i lang tid.

 • Svar
  Maj
  27. juli 2016 kl. 13:56

  Jeg genkender i den grad 80’ernes koboltblå mascara og den frostede lyserøde læbestift som går igen i flere kommentarer. Min frostede læbestift var fra Rimmel – den ku man få i Matas og den var billig. Jeg kom ofte i Magasins beautyafdeling på Kgs. Nytorv hvor jeg kunne bruge timer på at teste og nyde overfloden – men altså iført min pink frostede læbestift. En dag var der en sød ekspedient som på en utrolig sød måde fik sagt at jeg, med min blege rosa teint, måske skulle prøve en læbestift med knap så meget frost og knap så meget lyserød. Det er faktisk blevet til et livslangt venskab med en læbestift fra Lauder som stadig er min everyday go-to. ( Den har skiftet navn og konsistens et par gange, men farve og glans er stort set den samme )
  I øjeblikket er min datter meget forelsket i en nude læbestift som, efter min ringe mening, intet gør for hverken hendes læber eller teint. Det er åbenbart en fase :0)

 • Svar
  Katrine Hansen
  27. juli 2016 kl. 15:15

  Min første læbestift var sheer perlemorsfarvet og når jeg ser billeder af mig selv, fra den periode tænker jeg altid på hvor syg jeg så ud… Det blev ikke bedre årene efter, da det var topmoderne med optegnede læber i brun og lipgloss i lys beige. Av for den jeg var fræk og stærkt inspireret af Pamela Anderson, tror jeg.
  Men det hele passede jo til mine Buffalo sko og mavebluser (ej at forveksle med crop tops, der kun viser lidt af maven) der viste maven fra trussekant til lige under bh’en…

 • Svar
  Fru Langkow
  27. juli 2016 kl. 21:52

  Min første bekendtskab med læbestik var tilbage i 80’erne, da jeg var teenager. En flot lys lilla farve… Sener blev det optegning af læber, føj hvor så jeg ud

 • Svar
  Baysen
  27. juli 2016 kl. 23:07

  Jeg har garanteret rodet i både min mors og storesøsters makeuptasker og lånt deres læbestifter i min barndom. Men min første læbestiftoplevelse (eller i hvert fald den første jeg husker tydeligt) må være den lyseblå læbestift, som jeg smilende smurte på læberne på min blå mandag. Og hvis jeg ikke tager fejl, blev den også brugt efterfølgende. Det var også omkring den tid, hvor lipgloss var det store hit – dem der var så klistrede og hvor farven absolut ikke var noget at råbe hurra for. Alligevel blev de smurt på op til flere gange hver dag.

 • Svar
  Lisbeth M.
  28. juli 2016 kl. 01:54

  Uha, jeg var vist tidligt ude hvad angår læbestifter 😀 det første møde med læbestifter er fra en juleaften, hvor jeg havde fået mit højeste ønske opfyldt. En SMINKE-dukke. Sminke…jeg havde næsten helt glemt ordet 😉 Det var sådan et dukkehovede, som sad fast på en stand og så fulgte der sminke med. Jeg gik i børnehaveklasse og var kun 5 år gammel. De små læbestifter kom i penalhuset og blev hurtigt brugt op. Jeg brugte dem nok lige flittigt nok på læberne (lag på lag på lag) og på kinderne. Navnet fulgte mig længe og i mange år blev jeg kaldt sminkedukken. Det er blevet til mange læbestifter sidenhen. Jeg husker tydeligt hvor tørre læbestifterne var engang og også den kraftige pudderduft de havde. Duften elsker jeg stadig, men heldigvis er læbestifter af en hel anden kvalitet i dag, hvor de ikke kun forskønner, men også fugter og plejer. Dengang plejede jeg hver aften læberne med den gamle Mentolathum (som kom i krukke), fordi jeg havde set min mor gøre det samme.

 • Svar
  Lea møller
  28. juli 2016 kl. 08:23

  Jeg husker tydeligt min første læbestift! Den var fra loreal og farven var dyb rød med store glimmerstykker… Jeg var så stolt over at have min egen læbestift, men den blev dog kun brugt hjemme når jeg eksperimenterede ☺️

 • Svar
  Nikoline M. H.
  28. juli 2016 kl. 11:40

  Mine veninder og jeg havde en ting med at ALT vores make-up skulle være Chanel da vi begyndte at eksperimentere med det i niende klasse – vores budget var slet ikke til det, men jeg fik hustlet en lækker lilla læbestift fra min mor. Den duede kun til udklædning, men det var fuldstændig ligegyldigt, for der stod Chanel på og den pyntede sammen med den rouge jeg havde sparet op til.

 • Svar
  Helle Svendsen Bull
  28. juli 2016 kl. 13:14

  Som teenager var jeg på interrail, og købte en smuk lilla læbestift ( synes jeg dengang ). Men da jeg har rødligt hår og meget lys hud var det absolut ikke klædeligt, og jeg så hjertesyg ud med cyanotiske læber. Den endte i skuffen, og senere i skraldespanden.:-)

 • Svar
  H. P.
  28. juli 2016 kl. 14:52

  Min første læbestift købte jeg, da jeg var 15 eller 16. Fik fundet den helt perfekte, lidt brunligt-gyldne læbestift, som samtidig duftede skønt.
  Den er for længe siden brugt op, og har lige siden ledt efter en, der er lige dén farve!

 • Svar
  Gitte L
  28. juli 2016 kl. 15:06

  De første gange læbestiften blev prøvet foregik bag låste døre på toilettet med veninderne. Vi var 11-12 år og min mors røde læbestifter var meget spændende og også lidt forbudte;-) Alle blev smurt på læberne til masser af grin og fnis, det var en stor glæde at gå på opdagelse i min mors makeup;-)

 • Svar
  Annette Aarre Dalsgaard
  28. juli 2016 kl. 16:10

  Av det kan jeg da seriøst ikke huske (er lige blevet 40 år, så det er lææænge siden) men min første læbestifts genkøb er et par år siden…det var Dior´s Addict læbestift nr.864 -det må da være mindst ligeså godt som min første oplevelse/farve 😀 😀

 • Svar
  malene
  28. juli 2016 kl. 21:23

  Jamen så er vi tilbage i 80’erne, læbestiften er fuchsia pink og fra Jane Hellen, et muligvis hedengangent svensk mærke, den fuldendte totalt resten af looket som var hvid perlemors øjnskygge og kobolt blå mascara

 • Svar
  Jessica Hansen
  29. juli 2016 kl. 08:50

  Uhh, det må nok være tilbage i min lidt alternative periode, hvor man var helt sort om øjnene og rød om munden 😀

 • Svar
  Lisa Hansen
  29. juli 2016 kl. 10:28

  Min første læbestiftsoplevelse var når jeg ‘stjal/lånte’ min store søsters rigtig fine beige farvede læbestift. For det ikke skal være løgn har jeg den stadig den dag i dag. (I dag ved hun det godt 😉 )

  Rigtig lækker præmie. 🙂

 • Svar
  Caroline Stadsbjerg
  29. juli 2016 kl. 10:51

  Mine første mange gange med læbestift, var da jeg som 4-5 årig legede hos min bedstemor. Hun lod mig låne alle hendes dyre læbestifter, selvom jeg tværrede dem rundt i halvdelen af ansigtet, fordi hun vidste, hvor meget jeg nød det.
  Med tiden har jeg dog fået lidt mere styr på at ramme hvor jeg skal 😉

 • Svar
  Gitte Dideriksen
  29. juli 2016 kl. 11:15

  Åhh skrig pink it was, og sikkert ikke det smukkeste syn. Jeg var 13-14 år, og hvor var det bare spændende aller første gang at gøre sig pæn med læbestift;-)

 • Svar
  Katrine Jensen
  29. juli 2016 kl. 11:22

  Uha svært at huske – men er ret sikker på det var en ret så flot (synes jeg dengang) orange læbestift arvet af min mor. Ømt syn.

 • Svar
  Thea Andersen
  29. juli 2016 kl. 15:00

  Jeg prøvede altid min storesøsters læbestifter da jeg var lille. På min 14 års fødselsdag gav hun mig så min første læbestift i en neutral lyserød farve, jeg blev vildt glad, og den var bare så fin.

 • Svar
  Nina H
  29. juli 2016 kl. 17:37

  Jeg tror min første oplevelse var i Spanien, hvor vi var på et marked, hvor de solgte læbestifter, hvor jeg fik lov til at købe en helt pink med glitter i. Det var nok yderst ømt, men jeg følte mig meget smuk.

 • Svar
  Rikke Holm
  29. juli 2016 kl. 17:52

  Da jeg var barn havde vi en stor klæd ud kasse med høje hæle, perlekæder, pelse, store kjoler, cigaretrør mv. Vi klædte os altid ud og legede fine damer! I den kasse var der også min mors aflagte læbestifter inkl en knaldrød lang læbestift der lugtede fordærdeligt (sikkert derfor de lå i kassen) men jeg elskede at tage den på sammen med alt ovennævnte; mindst 3 lange kjoler, 7 perlekæder, sko jeg sjoskede i, pels, hatte mv og valsede rundt i hele huset

 • Svar
  Gynge
  29. juli 2016 kl. 17:57

  Min farmor havde altid fordærdeligt lange lyserøde negle og læbestift der matchede til. Engang jeg var på toilettet lå en af dem fremme og jeg “kom til” at låne den

 • Svar
  Anne-Marie
  29. juli 2016 kl. 20:46

  Det var faktisk lidt forbudt med sminke hjemme hos os. Men derfor var jeg lidt kreativ og brugte farvekridt

 • Svar
  Nadia Parnas
  30. juli 2016 kl. 19:18

  Jeg tror min første læbestift var en blå, sølv eller sort, da det var smart i 90’erne og jeg var ung og hip 😀 Jeg har i hvert fald eget alle tre farver og brugte dem hver dag!

 • Svar
  Katrine K
  30. juli 2016 kl. 23:17

  Jeg husker ikke min første oplevelse , men husker en meget lys lyserød perlemor fra Mary Quant – som jeg lokkde min mormor til at købe til mig. og en lilla perlemor fra Rimmel jeg selv havde købt. … en gang i 80’erne 🙂

 • Svar
  julie
  31. juli 2016 kl. 07:07

  Min første læbestift fik jeg af min mor, den dag jeg havde fået taget min bøjle (togskinner) af tænderne i niende klasse. Jeg forlod Matas med det største smil på læberne.

 • Svar
  Pia Hvenegaard
  31. juli 2016 kl. 07:54

  Jeg husker min allerførste læbestift som en herlig lyserød Mary quant læbestift som jeg havde med mig som en tro følgesvend når jeg skulle på disk i mine teenageår.
  Jeg synes den var helt fantastisk.
  Nuancen bruger jeg stadig, men i et andet mere alderssvarende design❤️

 • Svar
  Vivian
  31. juli 2016 kl. 11:15

  Min første rigtige læbestift (fik en palette som barn, hvor der var alt det de voksne bruger – bare i overdreven lyserød mv som min Barbie havde) var en gave, som jeg fik sammen med det første rensesæt fra clinique. Den var rødlig og passede mig helt perfekt – og var neutral nok til, at jeg turde tage den på i offentligheden. Det var dog en udgået farve, så jeg fandt den aldrig igen.

 • Svar
  Camilla Hovej
  31. juli 2016 kl. 12:46

  Min første læbeskiftsoplevelse var, da jeg var 6-7 år og havde nuppet min mors læbeskift 🙂 Den havde jeg så brugt til at lave det bedste Anna og lotte ansigt – min mor var ikke helt tilfreds 😉

 • Svar
  hellep
  31. juli 2016 kl. 14:54

  Dengang hvor lilla ble omkring hovedet og så mega blå øjenskygge og så en pang læbestift bare var in- jeg skulle scorer skolens lækreste fyr til en skolefest – og det virkede!!!

 • Svar
  Dorthe Bille
  31. juli 2016 kl. 15:05

  Min aller første læbestift var hvid perlemor – i 80erne var det super hot. Det så forfærdentlig ud, men jeg synes jeg var virkelig smart

 • Svar
  Gitte Seloy
  31. juli 2016 kl. 15:53

  ThøHø…. 1. læbestift?
  Mors den knaldrøde. Som 11-årig til klassefest. Det har set Herrens ud, men jeg følte mig så smart. 😀

 • Svar
  Laila Hansen Frøhlich
  31. juli 2016 kl. 20:36

  Nude læbestift kender jeg til men den røde – super flot men vovet….Jeg så en pige her forleden med lige den røde farve som Kate Moss bruger hun havde rød neglelak på træerne og pudsigt nok så jo mere jeg tænker over farven jo mere ønsker jeg selv at prøve den:-)

 • Svar
  Cecilie
  31. juli 2016 kl. 21:46

  Min første oplevelse med læbestift, var en meget mørk lilla læbestift med glimmer i, som jeg havde fundet i bunden af min mors makeup-pung. Jeg var ikke ret gammel, så jeg vidste ikke, at læbestift var til læberne. Det endte med lilla glimmerlæbestift som flotte striber i håret, på øjenlåg og kinder, og efterfølgende nogle meget flotte billeder (som min mor stadig er glad for at bruge imod mig.)

 • Svar
  Mette Purup
  1. august 2016 kl. 00:09

  Den første læbestifte blev erhvervet i slut 80’erne – hvid perlemor og den fik selvfølgelig alt hvad den kunne trække. Mærket har jeg glemt, men jeg glemmer ikke det lysegrønne etui. Læbestiften var min trofaste makker til mange teenage-fester. Kønt…. næppe, men vi var med på moden

 • Svar
  Jeanette
  1. august 2016 kl. 22:41

  Jeg mindes en meget baby-lyserød læbestift købt i den lokale Matas på min Blå Mandag og elsket højt den næste måneder, især i kombi med blå streg og ditto mascara. I 1985 😉

 • Svar
  Natalie Pedersen
  2. august 2016 kl. 02:25

  Før i tiden har jeg aldrig været den pige, der gik op i makeup. Men på et eller tidspunkt skulle jeg prøve det. Så aller første gang jeg købte en bronzer og en virkelig flot læbestik fra mac, var i New york sammen med min bedste ven. Som jeg i dag har været kærester med i snart to år.

  – Krydser virkelig fingre !! <333

 • Svar
  Sasha
  2. august 2016 kl. 16:46

  Skriver lige igen, da min læbestifthistorie af en eller anden grund ikke kom med..
  Da jeg gik i 2. Klasse ville alle os piger være “The pink Ladies” fra Grease, hvilket bla. involverede at jeg plagede min mor om en pink læbestift. Alle min mors læbestifter var røde og i mine barneøjne så no-go til en pink lady.

Efterlad en kommentar