I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Kunne du tænke dig at se hvilke skønhedsprodukter, jeg bruger lige nu?

Så er det blot at få fingre i det nye Costume. Modemagasinet aka skønhedsredaktør Anne Mønsted og fotograf Mikkel Tjellesen har nemlig været på besøg hjemme hos mig og fået lov at kigge dybt på hylder, i skuffer og gemmer. Det er i artiklen ‘Beauty Queens’, og jeg kan her afsløre, at der både er min ultimative favorit til god skønhedssøvn (jeg falder i søvn med det samme med den!), mit tip til, hvad du skal fokusere på, når det handler om dit hår (og nej, det er ikke stylingprodukter), mine syv favoritmakeupprodukter lige nu (herunder den smukkeste solpudder) samt en del om hyaluronsyre-serum, som jeg er blevet ret afhængig af. Tak for besøget!

 

2 Kommentarer

 • Svar
  Gitte N.O.
  15. juni 2014 kl. 18:25

  Købt 😀 – og det kom oveni købet i en skøn sampak med Bo Bedre, heller ikke dårligt. Har arbejdet i haven det meste af dagen, så nu står den på søndagaftens hygge med benene oppe i sofaen, et glas bobler i den ene hånd og de herlige blade i den anden.
  Knus
  Gitte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. juni 2014 kl. 21:00

  Kære Gitte,

  Du forstår at hygge dig!;) Hvor dejligt. Jeg håber, du havde en dejlig aften.

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...