I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Vi udvider åbningstiderne (igen)

Da jeg rykkede ind i den lille skønhedspavillon for to år siden, havde jeg aldrig drømt om at åbne butik. Jeg havde drømt om at sidde i den lille franske pavillon med udsigt til Kongens Have og lave mine projekter, men ikke om at verdens mindste skønhedsboutique ville blive så stor en succes.

Tusind tak til jer for det.

Som I ved, har jeg udelukkende fyldt pavillonen med ting, jeg selv elsker og bruger. Her op til jul har jeg også fyldt den med ting, som jeg ønsker mig. Det er det udsøgte privilegium egen butik giver og jeg elsker det.

Og måske nogle af dem kan inspirere dig til gaver eller til din egen ønskeliste her op til jul. Hvis du er blot en smule som jeg, mangler du stadig en del på gavelisten.

Husk at vi holder åbent hver lørdag fremover. Derudover har vi udvidet hverdagsåbningstiderne, så de nu også tæller tirsdag. Vi har således åbent fra tirsdag til fredag fra 11-17.30 og lørdag fra 11-15. Helt op til jul har vi særlige åbningstider, men det skal jeg nok skrive mere om.

Vi serverer gerne lidt chokolade og et glas portvin eller en kop safran-te fra min tur til Marrakech, når du kigger forbi her i julemåneden. Og alt hvad du har brug for af skønhedstips og inspiration, selvfølgelig.

2 Kommentarer

 • Svar
  Natalie
  14. december 2018 kl. 10:38

  Hej Charlotte,

  Jeg har nogle spørgsmål til Balm Balm produkterne, som jeg håber du kan gøre mig klogere på.

  Rosehip serum – Er det en serum eller en olie? Den hedder serum, men den består af olier. Jeg er nervøs for om den kan trænge ordentligt ned i huden, hvis jeg bruger den som en serum og kommer dagcreme ovenpå.

  Deep Cleansing Balm – Tilstopper den ikke porerne når den lægger sig som sådan et tykt lag på huden? Jeg har virkelig tør hud og synes den føles fantastisk, men er nervøs for om den renser grundigt nok/i dybden når den efterlader så meget produkt på huden.

  Håber du kan gøre mig klogere 🙂 Jeg har virkelig tør og skallende hud for tiden, så modtager alle tips med kyshånd.

  På forhånd tak og rigtig glædelig jul.

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   14. december 2018 kl. 13:56

   Hej Natalie,

   Tak for din hilsen, og jeg iler fluks med svar til dig her:

   Jeg kan godt forstå at du kan blive forvirret mht. serum og olie. Vi kalder den en ansigtsolie nede hos os, fordi den, som du skriver, består hovedsageligt af hybenkerneolie. At de kalder den et serum handler om at det er en let olie, der trænger ind i huden som et serum. Derudover er det vigtigt for mig at sige, at gode olier altid trænger ned i huden (det er faktisk noget af det bedste for huden at optage). Hvis du oplever olier, der ikke trænger ind i huden, så handler det oftest om produkter med mineralske olier, som ikke er kompatible med huden men lægger sig ovenpå. Det er den samme følelse, du kan have med læbepomader, hvor du hele tiden skal komme på for ikke få tørre læber.

   Mineralske olier er desværre en yndet ingrediens i skønhedsindustrien (fordi det er billigt og let tilgængeligt), men stadig flere undlader det i deres produkter. Balm Balm er baseret på 100% rene økologiske olier, så oplevelsen er en helt anden.

   Det samme gælder for Balm Balm Beauty Balm (som jeg tænker er den du henviser til). Igen er den baseret på rene økologiske olier, der hverken tilstopper eller lægger sig på huden. Hvis du har tør hud, er den virkelig god for dig. Brug gerne lidt tid på at massere den ind og brug den også gerne om natten som en natbalm, hvis du har meget tør hud, som du skriver. Det er denne, der ville være god for dig:

   https://shop.ilovebeauty.dk/products/balm-balm-beauty-balm-60-ml

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...