I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi tager dig til dit happy place på få minutter

Jo, den er god nok. Du behøver hverken flybillet, lange bilture eller sågar at pakke en kuffert. Denne helt særlige olie tager dig til dit happy place på et øjeblik.

Vi taler (selvfølgelig, kunne man forledes til at sige) om Odacités Jasmine Whisper Body Oil.

Har du allerede prøvet den, vil du vide, at den vitterlig har en indflydelse på din velbefindende. For mens gode olier fra hamp og jojoba efterlader huden fugtet med den dér fine satinfinish som vi gerne vil have (samtidig med at de trænger hurtigt ind i huden, så du kan hoppe i tøjet), så er det den aromaterapeutiske duft, der tager den til nye højder.

Det er den dyrebare jasminolie, der både efterlader huden virkelig blød og med et touch af jasminduften, som du skal tæt på for at opfange. Et whisper kalder de det selv, og det passer. Olien hvisker mere end den råber, og det er lige præcis sådan vi godt kan lide det hos os.

Det betyder ikke, at du skal underkende duften. Jasmin er nemlig traditionelt kendt og brugt for sin evne til at løfte sjælen og tage dig til dit ‘happy place’. Derfor skal du også tage dig et øjeblik til at indånde duften, når du smører dig med den.

Hvis du ikke skal rejse i påsken, er dette den hurtigste og fineste måde at komme til dit ‘happy place’.

Du finder den her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...