I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi spotter dem alle steder i øjeblikket (og det kan vi godt forstå)

… vores fine Rose Buds. I magasiner, på sociale medier, blandt skønhedsredaktørernes favoritter og på beauty-hylderne hos førende influencers og stylister. Vi taler på natbordet hos Julie Fagerholt, på favoritsiden hos skønhedsredaktør Sine Gerstenberg på Alt for Damerne, blandt de bedste øjenåbnere i ELLE, i beautyrutinen hos ELLE Creative Director Josephine Aarkrogh og i det svenske trendmagasin Style By, hvor tidligere skønhedsredaktør Bea Fagerholt har den blandt sine skønhedsfavoritter.

Men hvad er det, de små Rose Buds kan?

Allermest ligner de små håndtags-knopper til et køkkenskab, bare i smuk rosenquartz.

De kaldes for Rose Buds, men i 2021 fik de kælenavnet Magic Mushrooms og blev på ingen tid til den største Gua Sha-trend overhovedet. Nu ses de allevegne fra modemagasinerne og skønhedsredaktørernes favoritter til beautyhylderne hos førende influencers og stylister.

Har du ikke allerede stiftet bekendtskab med den lille fine krystaldup, så er netop formen (rosenknop eller magisk champignon) en af grundene til, at den er blevet så stor en trend.

Til forskel fra den flade Gua Sha kan denne nemlig glide perfekt hen over alle dele af dit ansigt, selv det sarte øjenområde, som vi især ynder at bruge den til, fordi den på kort tid toner, køler og forvandler trætte øjne til friske øjne. Selve stenen er kold i sig selv, men du kan også lægge den i køleskabet for ekstra opfriskning.

Den er let at holde og bruge, og så er den også særligt effektiv til at løsne spændinger i kæbe og tindinger, som er de steder, mange af os gemmer vores bekymringer og stress. Med den lille dup kan du arbejde dybere ind i ansigtsmuskulaturen uden at presset bliver for hårdt.

Oven i købet kan du komme rosenknoppen i varmt vand (ikke for varmt, blot behageligt) i de kolde vintermåneder, så krystallen bliver varmet op og kan komme endnu dybere i massagen. Behøver vi at sige at det er virkelig rart?

Hvis den også skal blive en del af dine skønhedsrutiner, så finder du den lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...