I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi – og Westman Atelier – var backstage til modeugen hos OpéraSPORT

Det er et af vores yndlingsshows og mærker, og vi var derfor ikke sene til at takke ja, da vi blev spurgt om vi ville lade Westman Atelier sponsorere makeup til showet med makeupartist Sara Rostrup som lead makeupartist.

Netop makeuppen er jo en stor del af et show og skal på alle måder fremhæve idéen bag.

Denne sæson har OpéraSport samarbejdet med den britiske kunstner Tom Anholt om et print, der er brugt gennem hele kollektionen. Hans farver er klare og mørke og emmer af noget poetisk og næsten lidt melankolsk. Det blev gengivet i makeuppen med et såkaldt ‘washed’ smoky eye med den smukke transparente sorte øjenskygge Noir fra Eye Pods Les Nuits – en sort farve, du ikke kan lave fejl med, som makeupartisterne sagde backstage.

De brugte også den smukke eyeliner Noir – en khol som først bliver lanceret hos Westman Atelier til efteråret, men som de heldige har kunnet få lov af få fingre og øjne i den smukke Eye Love You Eye Edition (som det er lykkedes os at få et par stykker mere hjem af i forbindelse med modeugen). Kholen blev fikseret med den sorte Noir-øjenskygge og midt på øjet duppede makeupartisterne den smukke highlighter Super Loaded Tinted Highlight Peau de Rose, som gav en smuk, nærmest måneskinsagtig effekt, der blev fremhævet af Garconne på læberne.

Produktet, alle makeupartisterne var mest oppe at køre over, var yndlingshighlighteren Lit Up Highlighter Stick i farven Nectar, som giver den smukkeste, sunde glød med et svagt skær af fersken (vi fik en venteliste på over 50 i modeugen, og heldigvis lykkedes det os at få en masse hurtigt hjem til jer).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...