I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi nøjes med at hviske det

… Child er tilbage på hylderne. Egentlig behøver vi ikke at sige mere for den lille kult-parfumeolie taler helt og holdent for sig selv og den stryger allerede ud til et hav af fans blandt jer.

Men har du aldrig hørt om denne parfume før, så er der en god grund til det. For dem, der har fundet den og bruger den, er kendt for at fjerne etiketten og holde den hemmelig, så de kan have den for sig selv. Den er nemlig noget ganske særligt og er kendt for at afføde temmelig mange komplimenter til den, der har den på.

Det er en lille håndlavet niche-parfumeolie med eksotiske hvide blomster (hvid rose og jasmin blandt andet) der kommer i en lille fin roll-on-flakon som ligger i alle de førende skønhedsredaktørers og berømtheders Gucci-tasker. Susan d’Owens skabte oprindeligt parfumeolien til sig selv, men gav det prestigefulde Fred Segal Apothia i Los Angeles lov til at sælge den og pludselig var den på håndleddet af Madonna, Sigourney Weaver, Vogue, Jen Atkins, Ashlee Simpson – ja, you name it.

Og Fred Segal rapporterede, at de solgte mere end 100 om dagen efter at en berømt amerikansk skuespillerinde offentligt erklærede, at ‘Child Perfume Oil sends men wild’.

Vi er glade for at sige, at den er tilbage på hylderne  i to størrelser her.

Men sig det ikke til nogen.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...