I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi har 7 tilbage på hylden (og vi var nogle af dem, der bestilte flest)

Jo, den er god nok. Den er udsolgt worldwide for anden gang. Det hjælper jo heller ikke at samtlige af tidens hotteste skønhedsikoner roser den til skyerne – fra Gwyneth Paltrow og Lady Gaga (jo, hun har den smukkeste hud og glød under) til Joanna Czech, som er hende alle stjernernes lægger sig på briksen hos, inden de viser sig nogen som helst steder.

Så dette er blot en høflig servicemeddelelse til de mange af jer, der – også – har forelsket sig i Vintner’s Daughters fine nye Essence. Vi har 7 tilbage på hylden.

Næste levering er først i midten af september.

For gode ting tager den tid, de tager.

De 36 nøje udvalgte planteekstrakter og ingredienser – som moringa fra Indien, marine-mikroalger fra Spaniens nordkyst og bergamotte fra Italiens hæl, men også superfoods som brændenælde, mælkebøtte og gammelkendte healere som evighedsblomst, astragalus og gurkemeje – skal fermentere i 5 uger, før det giver præcis det kultprodukt, som Active Treatment Essence allerede på kort tid er blevet.

Helt specifikt taler vi masser af fugt, naturligt stabiliseret C-vitamin, collagenboostende plante-stamceller, præ-og probiotika og genopbyggende mikroalger, der tilsammen vækker træt hud, mindsker pigmentforandringer og giver den dér synlige glød som Vintner’s Daughter er så kendt for. Og som vi kan spotte med det samme, når de af vores kunder, der bruger Vintner’s Daughter, træder ind i pavillonen.

‘Den hører til i kategorien af noget af det bedste, jeg har haft på min hud’ skrev Lise Grosmann på sin skønhedsblog for nylig. Mange af jer vil kende Lise fra sine mange års skriblerier i danske magasiner og blade, og for sine skønhedsbøger, som var nogle af de første, jeg læste.

Er den også noget af det bedste, du har haft på din hud, og regner du med, at du har brug for en ‘refill’ inden medio september, så er det altså her og nu, du skal slå til, inden de er væk.

Psst … den klassiske Vintner’s Daughter Serum har vi på hylderne hele tiden. Den bestiller du lige her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...