I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi giver fluks anbefalingen videre

‘Denne her hårolie er den bedste jeg nogenside har prøvet. Den er perfekt til tykt hår med tendens til at krølle og kruse. Den er bedst i nyvasket hår, og efterlader det blødt og glansfuldt. Jeg har fået flere komplimenter for mit hår pga denne olie. Den dufter skønt og er helt naturlig. Jeg vil aldrig bruge en anden’

Sådan skriver Heidi inde i anbefalingerne under vores Repair Hair Oil, og den anbefaling vil vi ikke undlade at give videre.

Faktisk inspirerede det mig til selv lige at give mit trætte vinterhår en glansfuld oliekur.

Det er nemlig den bedste undskyldning for at lave en lille hjemmespa med en olie, du masserer i (tørt) hår og hovedbund og lader sidde, gerne en times tid eller længere, gerne med et tykt, varmt frottéhåndklæde viklet om. Du kan sågar sove med den natten over som de franske kvinder gør, når de skal pleje deres hår ekstra. Naturlige olier til håret er et fast skønhedsritual hos franske kvinder.

Vigtigt tip! Husk altid at komme shampoo direkte i det olierede hår, før du kommer vand i – ellers får du aldrig olien ud. Vand og olie skyr hinanden, så shampoo direkte i og derefter vasker du ud med vand.

Jeg glæder mig til at gå ind til weekenden med fint, glansfuldt hår.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...