I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi er 5 dage inde i vores Gua Sha Challenge (men du kan sagtens nå at være med)

For helt ærlig det virker. Det er der allerede rigtig mange af jer, der har opdaget efter blot de første 5 dage af vores Gua Sha Challenge, som vi kører hvert år. Mange af jer har været med før, men der er også mange, der først har opdaget fornøjelsen ved denne Challenge nu og hvad den kan gøre for dig.

Men det kræver, at du tager din Gua Sha op af posen og kommer i gang.

Og nogle gange har man bare brug for et lille skub og det er dét, vi giver dig (og os selv) i disse 21 dage, sammen med en masse tips til at få mest muligt ud af den lille sten.

Det foregår på Instagram, så følg endelig med lige her, hvis du ikke allerede er i gang. Vi har lagt de første dage op i et highlight derinde, så du let kan starte nu og være med.

For tro os, det tager vitterlig kun et par uger at se og mærke en forskel med vores Gua Sha (flapperarme, ballebuler, cellulite, stivhed, anyone?), så 10 minutter hver dag i 21 dage er alt, du skal investere i at få en sundere og smukkere krop.

Hvis du gerne vil investere lidt mere, så har vi – traditionen tro – lavet et særligt Gua Sha Challenge Starter Kit med vores originale Gua Sha i bianshi, som er den sten, de førende kinesiske Gua Sha-terapeuter sværger til. Den har fået et nyt twist, som gør, at du kan komme endnu dybere ned i bindevævet.

Gua Sha’en har selskab af den økologisk-certificerede bodyoil fra Honey, der er virkelig god at gua sha’e i. Du får også vores særlige Gua Sha Challenge-kalender, så du hver dag i de 21 dage kan sætte kryds og se, hvor langt du er nået.

Og så får du lidt ekstra motivation også, nemlig en æske vores yndlings-chokolade (der smager fantastisk uden at skyde blodsukkeret i vejret) som du kan strø ud over perioden, når du har brug for det. Den slags motivation skal man absolut ikke kimse af.

Vi har pakket nogle ekstra Gua Sha Challenge Starter Kits til nye deltagere lige her<<

2 Kommentarer

 • Svar
  Nanna
  5. februar 2023 kl. 22:44

  Oh no. Nu var vi helt klar til tips og tricks til gua sha challenge i sofaen…og så er det på instagram…hvad gør man, hvis man ikke er på der?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   7. februar 2023 kl. 08:46

   Hej Nanna

   Tak for din hilsen, og dejligt at I er i gang. Selve Challengen hvor vi dagligt hepper med tips og tricks er på Instagram, men der er masser af Gua Sha tips at hente herinde også. Og ellers er I velkomne til at hente et Gua Challenge Card i pavillonen eller lægge det i kurven online, og så selv køre på i de 21 dage.

   Spørg endelig hvis I har brug for noget til at komme godt i gang.

   Mange hilsner I LOVE BEAUTY

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...