I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi elsker lyse morgener (bare ikke så tidligt)

De dér lyse morgener i øjeblikket. De er virkelig smukke. Og virkelig lyse, hvis man ikke lige står og skal op klokken halv fem. Selv er jeg frygtelig lysfølsom og selv om vi har mørklægningsgardiner i soveværelset, der burde holde alt lys ude, så bliver jeg stadig vækket af de små lysglimt der slipper ind helt ude i kanterne af gardinet.

Det var med præcis dét in mente, at jeg lavede denne silkesovemaske, hvor intet lys slipper igennem.

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker sovemasker og flittigt bruger dem både om natten, til powernaps og på lange flyture for at lukke verden lidt ude. Men ikke hvilken som helst sovemaske – tro mig, jeg har været rigtig mange igennem. Den skal være stor nok til at være både behagelig og lukke lyset ude, blød nok til at omslutte ansigtet og helst også fin nok til at have liggende fremme. 

Og når man ikke kan finde den helt rigtige fra andre, så må man jo lave den selv. Den er blevet lige som jeg allerhelst vil have den. Den er håndsyet i Indien i ren silke, både på forside og bagside (som selvfølgelig er sort, så lyset holdes helt ude), og så har den mit helt eget blomsterprint.

En søvnekspert fortalte mig engang, at et mørklægningsgardin er den bedste søvninvestering, man kan gøre, men han kendte heller ikke til denne fine silkemaske til øjnene, som er så meget mere chik. Derudover modvirker den bløde silke sovelinjer i ansigtet ligesom silke er kendt for – i modsætning til fx bomuld og hør – ikke at suge fugt fra din hud.

Det er et godt gammelt bedstemortip. Det er søvn som skønhedstip også. 

Psst … har du det med at vågne om natten eller (for) tidlig morgen inden du skal op, så hav denne stående på natbordet og spray på din pude for at forlænge din søvnperiode

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...