I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Varmt anbefalet i Costume (og det kan vi godt forstå)

Til din hud, fra naturen. Sådan skriver Costume om vores fine mærke Rowse, der startede som et lille fint sideprojekt for fotograf Nuria Val og veninden Gabriela Salord tilbage i 2018, men det tog hurtigt fart fra kontoret i Barcelona.

Og serien har vundet mange fans her i Skandinavien, og særligt er Nuria ofte interviewet og vist i danske medier fra skandinavisk Vogue og Costume til Skall Studio, der har lavet en fin reportage med Nuria.

I Costume skriver skønhedsredaktør Marie Hindkær: ‘Rowse er naturlig, effektiv, cruelty-free og plantebaseret hudpleje, der forenkler din hudplejerutine med rene produkter og overskuelige ingredienslister. Og som i øvrigt også pynter gevaldigt på badeværelset. Ansvarlighed og etik er fokus hos Rowse – når det handler om valg af både ingredienser, produktion og emballage. Prøv Eye Contour Serum, der opfrisker trætte øjne, Winter Body Oil, der nærer og beskytter kroppen, eller Tangerine Cleansing Balm, der nærmest smelter makeup og snavs væk fra huden uden at udtørre.’

Må vi tilføje, at Tangerine Cleanseren også udgør en eminent maske? Og at vi har en Summer Body Oil på vej (skriv dig op allerede her, så du får direkte besked det øjeblik, den lander).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...