I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Valeries bedste antiage-tip

Lad os blive ved øjnene et ja … øjeblik (pun intended). For jeg har fået et tip af Valerie, der omhandler – ikke dine vipper, som jeg skrev om i sidste indlæg – men dine øjenomgivelser som mange glemmer, men som er mindst lige så vigtige for dit udseende som mascara er.

Valerie er kvinden bag Odacité som vi har stående på hylderne hos os (tænk den grønne matchamaske, rosen-gommagemasken og olien med vandmelon og ametyst). Hun er egentlig fransk, hvad der i høj grad skinner igennem i hendes produkter, men bosatte sig i Los Angeles (Topanga, helt specifikt) for tyve år siden for at prøve lykken i filmverdenen. Det endte – efter en hård omvej med brystkræft og en total livsændring – med det fine mærke, som udover det franske har masser af aner i og ingredienser fra den californiske sundhedsbølge. Kombinationen af de to verdener er perfekt, hvis du spørger mig.

Og spørger du Valerie om hendes yndlingsprodukt, er det dette her. For øjnene er, som hun siger, det første sted, huden ældes og det hurtigste sted at se en synlig forskel. Vi elsker det også hos os, og bruger det flittigt allesammen i pavillonen. Valerie anbefaler at du kommer det på en helt ren hud, inden du bruger dine øvrige plejeprodukter.

Foruden antiage-effekten har det også en eminent effekt på hævelser, mørke rande og trætte øjne, hvis det var noget, du skulle kunne nikke genkendende til (kombinerer du med denne, er der ikke … ja, et øje tørt. Eller træt)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...