I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Værsgo, her er min hemmelighed bag smuk, naturlig glød

Men vi vil jo stadig have den dér fine glød. Den, der får os til at se friske ud – også friskere end de fleste af os er her midt i januar. I sidste indlæg lovede jeg at komme med min favorit til dét – tried and tested. Ja, faktisk bliver jeg, når jeg har den på, meget ofte spurgt om jeg har været væk et par dage (underforstået i den friske luft). Jeg sværger normalt til Estée Lauders bronzers, men denne har fået en fast plads i min toiletpung. Det er Chanels Les Beiges Belle Mine (den hedder ‘Healthy Glow’ på engelsk) og den er virkelig pæn. Dupper du en smule af min anden favorit, Kjær Weis Cremeblush Suntouched, på kinderne også (lige dér, hvor de buler ud, når du smiler), så garanterer jeg en smuk, naturlig glød.

8 Kommentarer

 • Svar
  Marie-Louise Jønsson
  25. januar 2015 kl. 20:09

  Hej Charlotte den pudder du nævner har jeg også men jeg er lidt i tvivl om hvad du mener når du siger “glød”. Mener du at du har købt den i en tone mørkere lige som en bronzer har noget mørk “farve” (du nævner Estee Lauders bronzer som alternativ) eller har du den i din egen hudtone? Jeg har den i den lyseste farve som passer min hudtone. Så vil jeg også spørge om du bruger den alene eller ovenpå andet foundation/underlag? Jeg bruger som oftest tromborg mineralfoundation. Puha, mange spørgsmål. Jeg håber du har tid til svare, jeg elsker din altid kyndige og kompetente vejledning

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  25. januar 2015 kl. 20:24

  Hej Marie-Louise,

  Godt du spørger. Jeg har den, der hedder Healthy Glow SPF 15 No. 40. Den er som en bronzer, og jeg bruger den efter min mineralpudder (jeg bruger altid Youngblood, og kun de steder, hvor jeg føler, at huden har behov for det). Det bedste resultat får du, hvis du bruger den som et 3-tal – altså fra pandebenet over tindingen ned til kindbenet som den første bue i 3-tallet og videre fra kindbenet og ned på kæben/hagen som den anden bue i 3-tallet. Det tip har jeg også givet tidligere her på bloggen, og gør det gerne igen.

  Jeg håber, det besvarer – og tak for vejledningsros. Det er jeg virkelig glad for at høre;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Pernille s Svane
  26. januar 2015 kl. 17:17

  Åh, den bliver jeg simpelthen nødt til at få fat i! Om vinteren kæmper jeg virkeligt med at min hud ser bleg, trist og kedelig ud – håber meget at Chanel kan hjælpe lidt på det. Tusind tak for tippet!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  26. januar 2015 kl. 17:51

  Kære Pernille,

  Det vil du ikke fortryde. Lad mig gerne høre, hvad du synes, hvis du kaster dig ud i den. Som skrevet ovenfor er min favorit No. 40, som giver en smuk, naturlig glød.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Marie-Louise Jønsson
  27. januar 2015 kl. 08:36

  Skønt og tusind tak for dine hurtige svar. Den med tretallet bruger jeg allerede men med en anden bronzer men jeg må da lige kigge på den farve du nævner fra Chanel

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. januar 2015 kl. 10:50

  Du er altid velkommen, Marie-Louise. Spørg endelig. Og ja, tjek Chanels næste gang, du skal investere i en ny. Jeg tror, du vil kunne lide den.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Cecilie
  27. januar 2015 kl. 14:35

  Jeg tyr til Tromborgs mineral pudder. Som ekstra glød bruger jeg ansigts-yoga. Jeg ligner “næsten” en der er kommet hjem fra Aspen og høj fjelds solen.
  God mode uge, Charlotte.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. januar 2015 kl. 20:58

  Kære Cecilie,

  Jeg elsker også ansigtsyoga (og ansigtszoneterapi, -akupunktur og -gymnastik). Det lyder dejligt med et Aspen-look.

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...