I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Underliner – ja, det er liner under øjet

Da jeg startede med at gå med makeup tilbage i 1980’erne, var ‘underliner’ – altså eyeliner under øjet og kun under øjet – på sit hotteste. Jeg brugte koboltblå liner og supplerede også jævnligt med koboltblå mascara, så det var en yderst synlig trend. Siden er ‘underliner’ dukket op i skønhedsmoden med lange mellemrum, senest i en mere rock’n’roll’et version med sort liner, der både er en smule mere sofistikeret end mine blå firserøjne og lidt mere nutidigt (selv om den koboltblå også har været tilbage). Drop ‘underlineren’ hvis du har små øjne.

3 Kommentarer

 • Svar
  Lærke Bjorholm
  22. februar 2015 kl. 14:35

  Hvilken eyeliner kan du så anbefale til små øjne, for jeg har faktisk hørt det modsatte, hos thebeautydepartment.com, at underliner Er godt til små øjne, fordi det ikke tager unødig plads fra øjenlåget

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. februar 2015 kl. 13:29

  Hej Lærke,

  Det er korrekt, at har man meget tunge øjenlåg, så kan (mørk) eyeliner tynge endnu mere. Men liner under øjet gør altså desværre heller ikke øjnene større.
  Vil du gerne gøre øjnene større, så brug det gode gamle makeupartist-trick med en hvid eyeliner eller en ‘nude’/hudfarvet eyeliner i den våde kant – både foroven og forneden. Det åbner øjet og får det til at syne større. Det har jeg tidligere skrevet lidt om her: https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/wakeup-makeup/2011/09/

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Liselotte Sandgren
  23. februar 2015 kl. 21:00

  Det kunne mange have glæde af med små øjne, der gøres optisk større med stregen under vipperne og ikke på den våde linje.

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...