I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Udstråling på krukke og den smukkeste neglelak – Costumes skønhedsredaktør afslører sine efterårsfavoritter

Læser du Costume, kender du også Anne Mønsted. Udover at være skønhedsredaktør assisterer – og optræder – hun også på modesiderne, hvor hun viser, hvordan hun fortolker nye trends. Her afslører Anne, hvilke skønhedstrends, der er landet på hendes hud dette efterår. 1) YSL La Laque Couture 270 Le Nu Mat – Jeg modtager tæt på 200 neglelakker hver sæson, så det kan være svært at vælge, men nogle gange er der én, som skiller sig ud fra mængden. Dette efterår er det den rosa lak fra YSL, som giver den pæneste, matte overflade efter to lag. Den er nem at lægge på, tørrer på to minutter og så holder den virkelig godt – selv uden overlak. 2) Giorgio Armani Crema Nuda –  Den blev lanceret i foråret, men er blevet min favorit uanset årstiden. Det er udstråling på krukke og kan bedst beskrives som en hybrid mellem et hudplejeprodukt og en foundation. Den kommer i 6 forskellige nuancer, og du skal ikke vælge efter, hvad der matcher din hudtone, men hvad du ønsker af produktet. For eksempel har jeg brugt den mørkeste nuance hele sommeren og blandet den i min foundation. På den måde har jeg fået både kulør, glød, pleje og dækning. Desuden er den drøj i brug, så lad dig ikke afskrække af prisen. 3) Philosophy The Microdelivery Triple-Acid Brightening Peel – Efter sommeren går jeg altid i gang med et lysnende produkt, der kan hjælpe mig af med de misfarvninger, solen har efterladt. I år har jeg kastet min kærlighed på syrepeelingen fra Philosophy. Jeg bruger den en gang om ugen i 5 minutter og kan tydeligt se en forskel i min hud næste morgen. Den bliver langsomt mere ensartet og pæn.”

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...