I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Tried & tested

Jeg har fået en mail fra Sille, der efterspørger gode økologiske deodoranter, der virker. Personligt giver jeg ikke så meget for de i modemagasinerne ellers meget populære skønhedstests, der rangerer skønhedsprodukter efter stjernesystemer, da det, der virker for mig, ikke nødvendigvis virker for dig. Vi har forskellig hud, forskellige behov og forskellige ønsker til vores produkter.

Men nu har jeg afprøvet et større arsenal af økologiske deodoranter i alle prisklasser, og denne er min ultimative favorit, når det kommer til alle parametre. Måske det også kunne blive din.

1 Kommentar

  • Svar
    Clara
    14. juni 2011 kl. 11:57

    Jeg kan varmt anbefale de økologiske deodoranter fra dr. Organic. De fås bl.a. med aloe vera, lavendel, tea tree og manuka honning. Det gode ved især de sidste 2 er at de virker antiperspirant – naturligt.

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...