I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Tricket mod mørke rande og andre skønhedstips

Hvilken farve skal jeg vælge til mine bryn?

Hvordan lægger jeg bedst highlighter?

Er der noget, jeg kan gøre for at mine læber ser mere fyldige ud?

Skal concealer være lysere end ens foundation?

Hvad passer til mig?

Det er blot nogle af de spørgsmål, du kan få besvaret til den eksklusive Skin Glow Masterclass, hvor vi får besøg af to af Gucci Westmans makeupartister fra London, der kommer iført masser af tips, råd og inspiration.

Du får således en unik mulighed for både at læne dig tilbage og suge til dig, og til at stille alle de spørgsmål, du brænder inde med, og der vil også være tid til personlige råd. Du får selvfølgelig også det mest attraktive makeupkit med hjem.

Det kan varmt anbefales at sikre sig en af de sidste billetter, hvis du gerne vil gøre din makeuprutine renere, lettere og mere glødende. Vi ved det, for vi er nemlig så heldige at have Guccis makeupartister på speed dial og det benytter vi os gevaldigt af.

Der er nemlig masser af små tricks, som gør en stor forskel.

Som at en af vores yndlings-Lit-highlighters også kan bruges til at holde dine bryn på plads. Du tager blot lidt på håndryggen, kører spoolie-børsten fra brynpennen over og reder brynene på plads med den. Det virker perfekt.

Eller at den attraktive Pink Bubble Skincare Powder kan bruges til andet end at give din hud et smukt, klart skær. Den er nemlig også eminent under øjnene på trætte morgener, hvor den lysner mørke rande.

Vil du også have skønhedstips ad libitum?

Så spendér to timer i selskab med Gucci Westmans makeupartister, der medbringer, ikke kun alle de tips og tricks, du kunne ønske, men også et helt særligt Limited Edition Glow Kit med … tada, Mimi Baby Blush (den alle har spurgt efter) og Pärla Lit Highlighter (den der lyser dit ansigt op) som ikke normalt er tilgængelige udenfor USA. De fås udelukkende til denne event.

Den særlige Skin Glow Masterclass foregår lørdag den 10. september fra kl. 11.00-13.00 på vores lyserøde loft i Kronprinsessegade 34, hvor vi serverer sparkling tea og småkager – og skønhedstips ad libitum.

Eventen er for dig:

– der ligesom os, elsker Westman Atelier og gerne vil have alle de ekstra, særlige, hemmelige og uundværlige tips og tricks til produkterne

– som gerne vil have Gucci Westmans eget makeupartist-team direkte til din rådighed i to fulde timer

– som har spottet de nye Skin Drops, vi lancerer her start september og gerne vil høre, hvad de kan gøre for din hud og hvilken, der passer perfekt til dig

– som har sukket langt efter de eksklusive limited edition produkter som Mimi og Pärla, der ellers ikke er til at få fingre i udenfor USA (lad os bare sige det sådan, at det har været helt oppe at vende på øverste niveau hos Gucci selv og hos David, Guccis mand, før vi fik lov at få dem hjem til jer)

2/3 af pladserne er taget – du sikrer dig din lige her<<

Vi glæder os til at se dig.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...