I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Treat me nice! (eller nytårfortsættet som er let at holde)

Jeg ved godt, at jeg er yderst forkælet, når det kommer til skønhedsuniverset. Og jeg har en let tilgang til alverdens dejlige behandlinger og forkælelser. Men de sidste par år er bunken af invitationer vokset på mit bord, og jeg har hverken nået at nyde, afprøve eller fortælle om alle dem, jeg egentlig gerne ville. Så det er mit nytårsfortsæt. At sætte tid af til selvforkælelse (pray what you preach!) for faste læsere vil vide, at jeg om nogen opfordrer til at tage sig kærligt af sig selv med alt det gode, det medfører. I morges startede jeg derfor dagen med saunagus, scrub og massage. Privat saunagus, oven i købet (hvilken luksus). Det skriver jeg meget mere om i næste indlæg.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar