I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Træt af tør vinterhud? Så lyt med på NOVA i dag!

Måske kan du nikke genkendende til sprukne læber, irriteret hud og de dér små røde tørknopper på bagsiden af arme og ben, der pludselig har sneget sig ind på dig som en slags baghold? I så fald er du ganske sikkert ramt af vintervejret, der som få andre ting kan bringe huden helt ud af balance. Heldigvis er der gode råd for det, og dem deler jeg velvilligt ud af hos Benedicte Balling i dag på Radio NOVA klokken 12.30. Jeg håber, du har lyst til at lytte med.

 

7 Kommentarer

 • Svar
  Aase Husted Oeverdick
  17. januar 2014 kl. 14:16

  Øv, det nåede jeg ikke, ville ellers gerne have et tip til sprukne og tørre læber, har prøvet eve lom kiss mix, men den hjælper ikke 🙁

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  17. januar 2014 kl. 16:27

  Hej Aase,

  Jeg skal se, om jeg ikke kan få indslaget tilsendt, så jeg kan lægge det op her på skønhedsbloggen. Personligt elsker jeg Kiss Mix, men det er så absolut forskelligt, hvad der virker for os. Prøv evt. en økologisk læbebalm. De er helt uden mineralske olier, som for nogle kan have den effekt, at de føler, at læberne hurtigt skal smøres igen. Det kunne være en af disse to: 1) Den lille fine læbebalm Ficus Folium Ginger Lemon Lip Balm, der minder mig om Bali, hvor den også bliver produceret af et firma med speciale i botaniske råvarer. Tænk gode olier som kokos- og hvedekim blandet med æterisk ingefærolie, citron og honning. Den fås blandt andet hos Luberol i København. 2) Rudolph Care Lip Balm, som også er supergod til tørre neglebånd (og tørre babykinder) og i øvrigt også kan bruges som øjenmaske, hvis du døjer med de dér kedelige fine linjer.

  Bed evt. om en prøve, inden du køber, så du ved, om det er noget for dig. Og brug evt. en blød, ren tandbørste til at børste læberne, inden du smører læbebalmen på om aftenen.

  God weekend, Charlotte

 • Svar
  Aase Husted Oeverdick
  17. januar 2014 kl. 17:01

  Hej igen 🙂
  Jeg er også vild med kiss mix, bruger den meget, men alligevel er mine læber sprukne, jeg vil da helt klart prøve en af dem du anbefaler, tak for info, ville være super, hvid du kunne lægge indslaget ind her 🙂
  Også en rigtig dejlig weekend til dig 🙂

 • Svar
  Aase Husted Oeverdick
  17. januar 2014 kl. 17:02

  Ups 🙂 Aase

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  18. januar 2014 kl. 23:35

  Aase, Kiss Mix lyder ikke som det helt rigtige for dig. Prøv en af de andre, og se, om det ikke kunne hjælpe dig. Og jo, jeg ser, om jeg ikke kan lokke indslaget ud af dem.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Aase Husted Oeverdick
  19. januar 2014 kl. 08:46

  Kære Charlotte, jeg tog da fluks til Lubarol, som du anbefalede og købte læbebalsam, jeg er vild overrasket over hvor lækker den er og så virker den godt nok hurtig, læberne har det meget meget bedre.
  Tak for hjælpen 🙂
  Kh Aase 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  19. januar 2014 kl. 20:00

  Kære Aase,

  Hvor dejligt med en tilbagemelding! – hvor er jeg glad for, at den virker for dig også (den hænger fast på mine læber i øjeblikket!).

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar