I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

To the moon, honey

For nylig blev jeg interviewet til mummy-platformen Tothemoonhoney.com om månebade og om hvorfor det ikke kan betale sig at lade god måneenergi gå til spilde. Som faste læsere vil vide, er jeg evindeligt nysgerrig, når det kommer til tendenser og strømninger og månen har altid været en fascinerende del af mit liv. Så jeg stikker gerne næsen i månedufte, dypper mig i månedrys og tager et månebad.

Bare ordet gør mig nysgerrig. Noget med at bade i lys og månestråler. Hvem har ikke lyst til det?

Du kan læse hele interviewet her – men inden du tænker, at det er noget værre hokuspokus, vil jeg blot nævne, at ifølge eksperter er denne slags ritualer langt mere rationelle end de måske umiddelbart lyder. Psykologer har påpeget, at de kan være yderst effektive til at reducere stress og angst, opbygge selvtillid og hjælpe til at ændre uhensigtsmæssige tankemønstre eller blot at klare en hektisk hverdag.

På den måde passer det jo om noget ind i tiden lige nu, og jeg kan lige indskyde at næste fuldmåne er lige om hjørnet. Det er 5. juni, og du kan sagtens nå det, hvis du vil prøve hvad et månebad kan gøre for dig. Hvem ved, måske du bliver positivt overrasket (om ikke andet er det verdens bedste anledning til et dejligt bad).

Læs mere om månebade her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...