I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Tjener, der er en frø i min jacuzzi

Jeg har virkelig været beriget med mange ting i mit job gennem tiden. En af dem er at få lov at bo på udsøgte luksushoteller (bagsiden er selvfølgelig, at det gør det temmelig svært at se bort helt bort fra, når jeg skal på private getaways …). Sådan ét er jeg netop indlogeret mig på. Det er det nye Banyan Tree Tamuda Bay Resort i Tangier i Marokko, hvor jeg tjekkede ind i nat i en 450 kvm marokkansk villa med udsigt til havet, privat opvarmet pool (okay, der er en død frø i jacuzzien, så den venter jeg lige lidt med) og så store vidder, at vi bliver kørt rundt i små golfbiler, når vi skal til receptionen eller spise morgenmad. Hvis du har set Sex’n’the City-filmen, hvor Samantha får tjekket veninderne ind på luksushotel i Abu Dhabi, så kender du nogenlunde standarden. Vejret er ikke helt med os, but who cares, når der er hammam og spa i sigte. I’ll keep you posted.

4 Kommentarer

 • Svar
  Kirsten V
  27. november 2016 kl. 02:28

  Wow!!! Lyder pragtfuldt. Nyd det i fulde drag Charlotte. 🙂 <3

 • Svar
  JLO
  27. november 2016 kl. 07:59

  Lyder så dejligt og sikkert tiltrængt… kom du til at kysse frøen Charlotte?… Thi hi han var ikke en prins;-)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. november 2016 kl. 14:12

  Mange tak, Kirsten – jeg lover at nyde;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. november 2016 kl. 14:12

  Ha ha, JLO, det var det, jeg skulle have gjort. Tænk at der var en marokkansk prins lige foran næsen af mig og jeg så det ikke engang;)

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...