I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Til små, sprukne børnehænder (og til børneeksem)

Det var netop i nyhederne her til aften, at den meget hyppige håndvask og håndspritning, som de yngste elever bliver kastet ud i dagligt i skolen i øjeblikket, efterlader de små med tørre, røde og sprukne hænder. Sågar har flere fået eksem, og Astma-Allergiforbundet meldte sig på banen.

Jeg iler med et tip som har hjulpet rigtig mange hos os, siden vi satte den på hylderne. Med alt lige fra eksem om øjne eller mund til hænder, der ingenting tåler. Vi taler Balm Balms Fragrance Free Baby Balm, som blev berømt efter at Daisy Bridgewater fra The Telegraph skrev at denne balm var det eneste, der nogensinde havde hjulpet på hendes børns eksem.

Den kan meget andet også. Balmen er god til meget sensitiv hud (også hos voksne) og så mild at den kan bruges å selv helt nyfødte babyer. Som balm til røde hænder og røde numser, arp, udslæt, børneeksem og tørre kinder.

Den er 100% økologisk og består af sheasmør, solsikke, bivoks, jojoba og calendula.

Hjemme hos os har den fjernet den tørre, lidt knoppede hud, min søn ellers altid har haft på lår og overarme, og den er en fast og fuldstændig uundværlig del af vores lille husapotek. Se mere her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...