I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

TikToks seneste beauty obsession

Nailfies. Slugging. Lipglossnails. Blueberrymilknails. Kært barn på TikTok har mange navne – og mange beauty obsessions. Den seneste er #guccifever med Westman Ateliers Peau de Soleil, der er solglød på flaske på allersmukkeste vis.

Der er en ret fin historie bag Peau de Soleil, som er den gyldne af de tre Liquid Illuminators fra Westman Atelier, som I river ned ad hylderne i disse dage. Det kan vi godt forstå. De giver vitterlig den smukkeste glød på huden, og det kan være svært at vælge (flere af jer har købt to eller endog alle tre nuancer).

Men der er en særlig historie bag Peau de Soleil.

Det var nemlig svært for Gucci Westman at finde den helt rette nuance på netop denne. Den nuance, der giver et såkaldt ‘sunkissed’ look, eller ‘golden hour bronze’ som hun kalder det.

Der kom en del prøver ad Guccis vej før hun gav fabrikken i Italien denne besked: Forestil dig, at du er på ferie i Grækenland med den kvinde, du gerne vil giftes med. I har været der en uge og skal mødes til cocktails ved solnedgang. Det er dén nuance, jeg gerne vil have’.

Og så lavede de Peau de Soleil, som indrømmet, er den smukkeste bronzer, vi har set.

Til alle hudtoner og hudtyper.

Og jo, selv de lyseste hudtoner kan være med (hint: det er Anne Hathaways favorit)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...