I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Think pink (og en modeuge-podcast)

Pink is the navy blue of India, sagde den hedengangne redaktør på Harper’s Bazaar Diana Vreeland, og det er tilsyneladende farven, du skal iføre dig/påføre dig/stille dig op ad herhjemme. Modeugen var tyggegummipink mere end noget andet. Det var farven på væggene, sæderne og loftet – og på læberne – hos By Malene Birger. Det var farven på Nicholas Nybros rober, og det var farven på neglene hos Lovechild. Det er i øvrigt også farven i min lille skønhedspavillon i Kongens Have, som lige om lidt står fiks og færdig, og klar til tage imod alle, der måtte have lyst til at kigge forbi og opleve skønhedsverdenen på en anden måde (jep, min måde). Det skriver jeg selvfølgelig meget mere om herinde lige om lidt. I mellemtiden kan du lytte lidt til den podcast (det er den komprimerede version), som NOVA FM netop har lagt op fra vores lille live-modeugeradio i lørdags. Det er lige her<<

4 Kommentarer

 • Svar
  Anne H
  17. august 2016 kl. 19:42

  Kære Charlotte.
  Det er ikke lige noget med dagens emne, men jeg ville høre om du ved om Lancome’s Sonia Rykiel Makeup KUN sælges i Magasin Kbhn?
  Eller kommer det til Salling (også i Aalborg) feks eller online et eller andet sted?
  Ved ikke om det er en meget limited edition el.lign.
  Kh Anne 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  17. august 2016 kl. 23:52

  Kære Anne,

  Det gør ikke spor – alle spørgsmål er velkomne hvor som helst;) Jeg mener bestemt, at det både kommer hos Magasin og Matas (sikkert også Salling). Jeg ved, at de har købt ekstra ind af denne fine kollektion, så kunder ikke skal gå forgæves (det var der mange, der gjorde sidst, da de lancerede Caroline de Maigret-kollektionen). Det er limited, men burde være til at få fat i.

  Jeg kan godt prøve at høre, hvis du ikke kan finde produkterne? Jeg ved, at de har en lancering i Magasin Kgs. Nytorv sidst i denne uge – jeg tænker at det er en præ-lancering inden den kommer bredere ud.

  xxCharlotte

 • Svar
  Anne H
  18. august 2016 kl. 08:37

  Tak Charlotte 🙂 Det lyder rigtig godt. Jeg troede det var en meeeget limited edition.
  Jeg vender tilbage hvis det ikke lykkes ja.
  Rigtig god dag.
  Kh Anne
  Ps. Jeg må da en tur i smukke Kgs.Have næste gang jeg skal til København

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  18. august 2016 kl. 12:39

  Du er velkommen, Anne! Og ja, du må absolut forbi min lille pavillon i Kongens Have, når du er på de kanter. Jeg åbner rigtigt op i næste uge, og skal selvfølgelig nok skrive åbningstiderne herinde, så ingen går forgæves.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...