I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

The powder mask that will change your masking game

Har du set at vi har sat en ny ansigtsmaske på hylderne? Hvis ikke, kan jeg varmt anbefale dig at læse med her, så du ikke går glip af noget. Det er nemlig ikke en hvilken som helst maske.

The powder mask that will change your masking game, skrev Instyle Magazine og det er lige præcis hvad det er – en multi-maske der kan skræddersys lige præcis til dine behov og hvad du har lyst til den pågældende dag.

Den er baseret på probiotika, altså mælkesyrebakterier, der aktiveres det øjeblik, du blander pulveret med vand. Mælkesyrebakterier forbindes i skønhedsverdenen med sundhed og en ungdommelig hud, og er endvidere kendt for mindske akne.

Den indeholder også kul og ler, der mindsker affaldsstoffer, porer og sikrer en ren og klar hud. Papaya-enzymer og frugtsyrer fjerner døde hudceller og efterlader huden frisk og fin. Vitaminer og papaya mindsker pigmentforandringer og gør huden ensartet og C-vitamin og probiotika gør huden fast og ungdommelig.

Men det er ikke engang det hele.

Masken byder nemlig op til dans med ingredienser fra dit køkken. Appelsinjuice for ekstra vitaminer. Kokosvand for reparerende aminosyrer. Aloevera-juice for beroligende effekt. Hvedegræsjuice for iltning af huden. Grøn te for ekstra antioxidanter. Honning for ekstra fugtgivende og antibakterielle egenskaber. Olivenolie for ekstra næring.

What’s not to like? (find den her<< og følg endelig med på Instagram, hvor vi løbende byder ind med yndlings-maskeopskrifter).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...