I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

The art of blending (eller når 1+1 = 3)

Normalt associerer man oftest blending-teknikker med makeupprodukter. Men vidste du, at du med fordel kan blende dine hudplejeprodukter også for ekstra effekt?

At blende er at blande sammen eller blende ud på huden. Når du gør det med hudplejeprodukter, kan de forskellige produkter aktivere hinanden, så du får ekstra næring, pleje og valuta for pengene. Du ved, når 1+1 = 3.

For Amly er det en helt naturlig del af deres filosofi, og en af deres absolutte favoritter, når det kommer til the art of blending er superrelevant for os alle lige nu, hvor huden på kroppen skal luftes efter måneder gemt væk bag uld, lange bukser og frakker.

Jo, det handler om at give din krop den samme kærlighed som du giver huden i ansigtet, og en af favoritmåderne at gøre det på er at kombinere den prisbelønnede Cocoon Me Body Oil (som også er eminent til håret) og All Over Radiance Essence til et skræddersyet boost til din krop. Vi taler fugt, glød, opstramning og fantastisk duft.

Prøv selv.

Sådan gør du:

  1. Start med en helt ren hud, så du optager alle de gode næringsstoffer.
  2. Kom 3 pump af Cocoon Me Body Oil (fyldt med nærende olier og helende blomsteressencer) i hånden og derefter 3 pump af All Over Radiance Essence (et superfugtboost med den fineste duft af neroli, jasmin og rose otto).
  3. Bland de to sammen i håndfladen, så du aktiverer synergien mellem dem og fremmer effekten fra dem begge.
  4. Massér blandingen ind i huden. Start ved fødderne og brug opadgående bevægelser, så du fremmer cirkulationen og hudens naturlige glød.
  5. Nyd fornemmelsen af en velfugtet og tonet krop – og den lette sitren fra cirkulation og massage

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...