I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Svar på de 8 spørgsmål I har stillet

Vi har fået en del spørgsmål i forbindelse med den VIP-event, vi holder tirsdag den 2. november med April fra Vintner’s Daughter. Det er de samme spørgsmål, der går igen, så vi skynder os at besvare dem her også. Det kunne jo være, at du var i tvivl om noget af det.

1. Hvor afholder I eventen henne?

VIP-eventen er ikke en fysisk event, men en virtuel event. Det vil sige, at den foregår online, så du behøver hverken at bo i nærheden af os eller bevæge dig noget som helst andet sted hen end din stue (eller hvor du foretrækker at holde den slags online-events). Det foregår på Zoom, som rigtig mange har fået et tæt forhold til det sidste halvandet år. Men er du ny udi Zoom, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du får en link tilsendt på mail fra os, som du let kan klikke dig ind på. That’s it. Vi sidder selvfølgelig, som altid, klar på mail og chat, hvis du skulle få brug for hjælp undervejs.

2. Holder I flere events – jeg kan desværre ikke den 2. november?

Nej, desværre, det er en one-of-a-kind og den første af slagsen, April stiller op til. Men er du forhindret i at deltage på selve aftenen, så fortvivl ikke. Vi optager eventen og sender dig et link dagen efter, og så kan du sidde i fred og ro med beauty-teen, Vintner’s Daughter duoen, den fine bog og benene oppe – og se den lige, når den passer med dit. Du kan således sagtens tilmelde dig. selv om du er forhindret. Det er der flere, der har gjort.

3. Kan jeg købe det fine trial-sæt alene?

Nej, desværre. Det sælges udelukkende på Vintner’s Daughters eget site og ikke hos forhandlere. Rigtig mange af jer har spurgt efter det gennem tiden (de små flasker er perfekte til at rejse med), og det er helt eksklusivt og kun i forbindelse med denne event, at vi har fået lov at tage et begrænset antal hjem. Den pris, du betaler for eventet, svarer udelukkende til den pris, trial-sættet koster, skulle du købe det hos Vintner’s Daughter i USA (der kommer så også told og porto oven i, hvad der kan være en yderst dyr omgang). Alt det andet – adgang til eventet og April, samt Aprils yndlingste, taknemmelighedsjournal og Vintner’s Daughters fine illustrerede ingrediensbog – er gaver fra os til at sætte stemningen.

4. Hvorfor koster trial-sættet så forholdsvis meget ift. de almindelige størrelser?

Relevant spørgsmål, for ja, du kan købe en fuld Vintner’s Daughter Active Botanical Serum for kun et par hundrede kroner mere, hvor du får en del flere ml produkt for pengene. Sådan er det desværre ofte i skønhedsverdenen (og i en masse andre brancher) – små størrelser er forholdsmæssigt dyrere at producere i både emballage og indhold, og eftersom de er såkaldt limited edition, så er stykprisen relativt høj. Til gengæld får du mulighed for at prøve Vintner’s Daughter-duoen samlet for en langt billigere penge end hvis du skulle investere i de store størrelser. De små flasker er perfekte at gemme, så du altid har behørige rejsestørrelser til dine Vintner’s Daughter-produkter (det har rigtig mange spurgt om) – de kan genopfyldes, når du har brugt dem op. Derudover får du adgang til eventen, Aprils yndlings-beautyte, den særlige taknemmelighedsjournal og Vintner’s Daughters fine, illustrerede ingrediensbog, der kan gøre dig klogere, ikke kun på Vintner’s Daughter, men på skønhedsingredienser generelt.

5. Jeg er ikke så vild med at deltage i Zoom-events, hvor jeg kan ses og høres

Det er vi heller ikke, og derfor sørger vi altid for, til vores online-events, at slukke for alle deltageres kameraer og mikrofon, så du ikke behøver at tænke på det. Du kan sidde i dit nattøj, smide dig på gulvet, have fødderne oppe, gøre lige som det passer dig bedst. Vi, og de andre deltagere, kan ikke se dig.

6. Kan jeg stille spørgsmål til April?

Absolut og meget gerne. Zoom har en chatfunktion og en Q&A-funktion, hvor du kan stille spørgsmål undervejs. Så tager vi dem op løbende, så April kan svare på dem. Det er altid dejligt med spørgsmål, det giver en god dynamik og så er vi sikre på, at vi får besvaret alt det, I gerne vil have at vide.

7. Kan jeg få optagelsen bagefter?

Ja, det kan du selvfølgelig, så du let kan gense de fine tips fra April, genhøre hendes råd og genfinde ansigtsmassageteknikken som April altid plejer at vise, fordi den øger virkningen af Vintner’s Daughter-produkterne. April har netop fået den prestigefulde pris som CEW Female Founder Awards Honoree 2021 for sit særlige entrepreneurship, så mon ikke at der også falder et par tanker og fifs af om fremtidens skønhedsverden og måde at lave forretning på.

8. Kan jeg stadig nå at tilmelde mig?

Ja, eftersom det er online, er vi ikke begrænset af pladsmangel, så vi kan være lidt flere end vi kan til fysiske events. Dog har vi ikke ubegrænset antal af de eftertragtede trial-kits, så tilmeld dig her, hvis du vil sikre dig dit. Vi sender det fine trial-kit samt beautyte, journal mv. til dig med det samme. Link til selve eventen følger pr. mail, når vi nærmer os datoen.

Lad os endelig vide, hvis I har andre spørgsmål. Vi er hurtige på tasterne.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...