I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Susannes London-tips #1

Jeg elsker forlængede efterårsweekender i London, ikke mindst hvis de inkluderer et par timer på et nyt skønhedssted, jeg ikke har prøvet før. Så mens jeg drømmer om at komme af sted, bad jeg Susanne Madsen, der er en udsøgt modeskribent og absolut helt fremme i Londons tendenser, om lov til at kigge i hendes adressebog over favorit-skønhedssteder. Som hun siger: ”Det er ikke verdens længste liste, but it does the trick!”. Det er lige efter mit hoved. Her kommer de første tips, som du roligt kan skrive dig bag øret: ”Hvis man ikke lige har råd til at bestille en tid i Sophy Robsons neglepalads (læs mere om Sophy Robson her), så er de bedste steder at få lavet negle i enten Shepards Bush (Goldhawk Road har to neglebarer, der ligger tæt ved Goldhawk Road Station – jeg bruger dem begge) eller ude i Øst-London i Dalston. Manicure koster cirka 10 pund, pedicure 20 pund, og du behøver ikke at bestille tid. De fleste steder bruger engangsbarberblade til fødderne. Der er delte meninger om at bruge barberblade (Sophy Robson er ikke fan), men mine fødder elsker det, og jeg synes ikke, at der kommer mere hård hud, snarere tværtimod. Du kan stort set få lavet alle slags negle i de billige neglebarer, og jeg elsker at se de lokale få lavet Burberry-tern på tåneglene og lange akrylnegle med similisten og palmetræer. Der er også Wah Nails i Shoreditch, hvor pigerne laver de fineste neon-camouflagenegle.”

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...