I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
SPØRG Charlotte

Spørg Charlotte: Tørbørstning!

Jeg fik en hilsen på Facebook forleden fra Karina, der spurgte til tørbørstning. Det er jo lige i min ånd, for er der noget, jeg prædiker, når det kommer til din skønhed, så er det tørbørstning (okay, og gode renserutiner). Det er verdens billigste skønhedstrick, der virker som massage for hudens blodkar, nerver, væv og dele af muskulaturen. Det hjælper til at knuse fedtdepoter, styrke lymfedrænagen, mindske appelsinhuden og hjælpe udskillelsen af affaldsstoffer fra din krop. Det hjælper kroppen af med de kedelige, døde hudceller, så huden holdes glat og blød – og stram. Det er blot at gå i gang, gerne hver morgen, men undlad de hjemmestrikkede sejlgarnsvanter, som min farmor brugte på min søster og jeg, da vi var små og skulle have varmen efter en svømmetur i Emdrupbadet. Brug i stedet en hamphandske, en loofah eller en såkaldt body brush, som på billedet nedenfor. Dem finder du blandt andet hos Karmameju, som har netop lanceret to fine af slagsen. De børster min hud blød og glødende om morgenen.

3 Kommentarer

 • Svar
  Kathrine Jensen
  14. januar 2014 kl. 14:55

  Hvor kan man købe de omtalte børster? Kan intet finde på deres egen hjemmeside 🙁
  Og ca. hvor længe skrubber du ad gangen 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  15. januar 2014 kl. 14:56

  Hej Kathrine,

  Det kan jeg godt forstå. De har først lagt dem op på deres hjemmeside i dag, fandt jeg ud af. Men du finder dem fluks her: http://www.karmameju.dk/product/body-brush/buff-natural-body-brush og her: http://www.karmameju.dk/product/body-brush/recharge-ionic-body-brush. Start med den billigste af dem, og bliver du rigtig sej, så kan du skifte til den anden.

  Du behøver blot at bruge et par minutter hver morgen for at få resultater. Husk altid at børste udefra og ind mod hjertet.

  Rigtig god fornøjelse – og hud, Charlotte

 • Svar
  Kathrine Jensen
  15. januar 2014 kl. 17:28

  Tusind tak for svar 🙂
  Så det er i enkelte bevægelser udefra og ind, ikke frem og tilbage elelr cirkulære? 🙂

Efterlad en kommentar