I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Backstage

Spørg Charlotte: Tip til vinterbleg hud

Jeg har fået en mail fra Camilla, der er lidt træt af vinterbleg hud, men ikke tåler de farvede dagcremer, hun har prøvet. I min optik kan vinterbleg hud være virkelig smuk, men det kræver, at den er velplejet og fin, og selvfølgelig at huden er lys og glødende, og ikke grå. Når det er sagt, så foretrækker de fleste af os en smule farve i kinderne, og det kan du få med en smule bronzer. Eller solpudder, som det også kaldes. Du kan enten duppe eller børste lidt bronzer på næse og kinder, eller du kan gøre som makeupartisterne backstage og lægge lidt bronzepudder, som et vandret bånd fra kind til kind og henover næsen. Det giver et look, som havde du lige været en tur i solen og den friske luft. Det var i øvrigt Coco Chanel nedenfor, der gjorde solglød moderne.

Husk også dagens låge i skønhedsjulekalenderen, der indeholder et andet godt skønhedstips fra makeupartisterne backstage. Du kan nå at vinde frem til midnat. Det er lige her, og vil du bare gerne vide, hvad det er, så er det her, du skal klikke.

 

3 Kommentarer

 • Svar
  Lone
  21. december 2012 kl. 07:06

  En anden mulighed er en selvbruner. Kunsten er at bruge den varsomt om vinteren..dvs.. godt med peeling og rens af ansigtet først og så 1 gange selvbruner. Smør den godt ind som en god dagcreme. Om sommeren kan man give den lidt mere gas med flere gange men ikke nu. Det er også vigtigt at finde den rigtig farve – det kan variere. Nogle er gule andre mere grå . man må prøver sig frem

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  21. december 2012 kl. 08:40

  Kære Lone,

  Tak for din hilsen, og ja, selvbruner er absolut også en mulighed. Og jeg iler fluks med mine bedste selvbrunertips her:

  https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/de-bedste-selvbrunertips/2011/11/

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Gitte
  21. december 2012 kl. 11:33

  Lily Lolo har en superfin bronzer specielt velegnet til meget lys hud: Waikiki hedder den. At den samtidig er lavet af 100% rene mineraler er kun et ekstra plus.

Efterlad en kommentar