I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
SPØRG Charlotte

Spørg Charlotte: Skal jeg bruge en særlig creme til halsen?

Jeg har fået en mail fra Christina-Mia, der spørger efter en god halscreme. Det vil jeg gerne byde ind med, men også lige tilføje, at du altså sagtens kan bruge din ansigtscreme på halsen. Ja rent faktisk anbefaler jeg altid, at du ikke kun tænker ansigt, når du kommer creme på, men i virkeligheden smører din creme på helt ned på din dekolleté (som er det område fra hals til bryst, som alt for mange overser i plejerutinen). Halsen er stilken, der bærer rosen, lærte en erfaren skønhedsdame mig engang, og det har jeg husket på lige siden. Du behøver ikke en decideret halscreme, men det er en dejlig luksus. Og har du lyst til at prøve sådan én, så kan jeg anbefale La Prarie Cellular Neck Cream (ja, den er dyr, men virkelig dejlig) og Mama Mios økologiske Boob Tube & Neck Firmer, der også strammer barmen op. Med sidstnævnte følger et lille Nexercise-program med øvelser til halsregionen. Min favoritøvelse, når hage og hals hænger, får du lige her.

2 Kommentarer

 • Svar
  Gitte N.O.
  29. april 2013 kl. 23:03

  Hej Charlotte
  Vil også lige komme med et bud på en god halscreme. Den jeg selv bruger er fra det danske mærke Beauté Pacifique, nemlig deres Super3 Booster som jeg er blevet helt vild med og som tilmed ligger i et meget rimeligt prisleje. Jeg synes næsten jeg kan se den virke straks efter den er smurt på. Nu ved jeg ikke hvor gammel Christina-Mia er og om det er antiaging hun er interesseret i, men hvis det er, så er jeg sikker på at hun bliver glædeligt overrasket.
  Jeg stiftede i øvrigt første gang bekendtskab med cremen ved et af dine dejlige skønhedsarrangementer, hvor den var med i goodiebaggen – siden er den blevet suppleret af mange flere produkter fra samme mærke 🙂
  Mvh
  Gitte
  P.S. Håber på mange flere skønne arrangementer fra din hånd i fremtiden, de er ikke bare inspirerende, men også superhyggelige.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. april 2013 kl. 07:39

  Kære Gitte,

  Mange tak for din hilsen og kommentar. Det er altid dejligt med gode læsertips, og Beauté Pacifique Super3 Booster er et rigtig godt produkt. God idé at bruge den som halscreme. Faktisk er det også et af Helena Christensens yndlingsprodukter – det kan du læse om her: https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/til-os-over-25/2012/11/

  Og mange tak for arrangementros. Det er jeg virkelig glad for at høre. Jeg holder løbende en del arrangementer, og du er meget velkommen. Hvis du ikke allerede er skrevet op til mit nyhedsbrev, hvor jeg skriver ud om alle disse, så kan du skrive dig op lige i boksen i bloggens højre spalte.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar