I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
SPØRG Charlotte

Spørg Charlotte: Håndcreme med solfaktor

Jeg har fået en mail fra Kate, der søger en håndcreme med solfaktor til den sarte og udsatte hud på hænderne. Jeg kan kun tilslutte mig Kate. Da jeg havde født og spenderede timer på gåture med barnevogn, lærte jeg vigtigheden af at komme solcreme på håndryggen, og det er godt med en reminder i ny og næ. Vær også ekstra opmærksom hvis du cykler på job hver dag eller på anden vis udsætter hænderne for sol. For én ting er risikoen for solskader, en anden er, at hænderne er et af de første steder, der viser synlige ældningstegn (og det klæder jo sådan set ikke din nye forårsmanicure så godt, vel?). Du kan selvfølgelig bruge en almindelig solcreme på håndryggen, men foretrækker du en håndcreme med SPF, så finder du det hos blandt andet Ole Henriksen, La Prairie, The Body Shop og Clarins. Husk at smøre hænderne ind hver gang, du har vasket dem.

6 Kommentarer

 • Svar
  Baysen
  10. maj 2014 kl. 09:26

  Kunne du måske være lidt specifik på produkterne? Hvad er det fx for en håndcreme fra Bodyshop, som indeholder SPF? Kan ikke mindes, at jeg er stødt på en. Men mine øjne er nok bare ikke gode nok 😉

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  11. maj 2014 kl. 07:13

  Kære Baysen,

  Det kan du tro! Godt du melder ind. The Body Shop har en håndcreme, der hedder Wild Rose med SPF 15. Du kan læse mere om den her: http://www.thebodyshop.dk/bad-og-krop/haender-og-fodder/wild-rose-hand-cream-spf-15.aspx i deres danske webshop.

  Derudover er Clarins jo nærmest berømte for deres håndcremer, som du også finder med SPF (Age Control Hand Lotion SPF 15), og ja, La Prairie laver jo de mest eminente af slagsen. Men de er også virkelig dyre. Den med SPF hedder White Caviar Illuminating Hand Cream SPF 15. Ole Henriksens hedder Hands Forward SPF 15.

  God påsmøring!

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  henrik
  12. maj 2014 kl. 22:13

  Jeg syntes matas sol cremer er super til hænderne 🙂
  God pris og god beskyttelse både mod de korte og lange uv stråler. Og så. Kan de fås uden parfume 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  13. maj 2014 kl. 06:44

  Hej Henrik,

  Tak for din kommentar, og ja, Matas’ solcremer er absolut også brugbare på hænderne. Blot kan en decideret solcreme godt føles lidt fed(tet), hvis den skal bruges som håndcreme flere gange dagligt. Men det er absolut en smagssag.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Kate
  28. maj 2014 kl. 15:25

  Hej Charlotte
  Skyndte mig i Body Shop og købte deres Wild Rose håndcreme, og er allerede blevet afhængig!
  Tak for rådet 🙂
  Hilsen Kate

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  28. maj 2014 kl. 15:53

  Hvor godt at høre, Kate! Mange tak for din tilbagemelding.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar