I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Sommerens bedste fugtmaske

Dét spørgsmål fik vi inde på Instagram, hvor vi jævnligt laver Q&As, så I kan få svar på alle de skønhedsspørgsmål, I måtte have. Det er altid virkelig gode spørgsmål, og jeg elsker at besvare dem. Som når I spørger, hvad man gør ved perioral dermatitis (skifter sin tandpasta til denne!), hvad en Essence gør for huden (perfekt i sommervarmen som et lettere alternativ) eller hvilke produkter, jeg ville tage med på ferie, hvis jeg kun måtte vælge 5 (dette er et af dem, så jeg altid føler mig hurtigt hjemme, når jeg er ude og så dufter det som en blomsterbuket på hotelværelset). Følg endelig med her, hvis du ikke allerede gør det.

Forleden fik jeg spørgsmålet om sommerens bedste fugtmaske.

Det er ingen hemmelighed at huden kan blive tør af den megen sol, badning, salt, klor og hvad vi ellers måtte udsætte den for i sommerferien og her kan en fugtmaske være din redning.

Må jeg på det varmeste anbefale denne?

Jeg bliver hver eneste gang blown away over, hvor god den er. Jeg glemmer indimellem selv ansigtsmasker, så meget desto mere giver den min hud alt, den har brug for. Det er ikke en helt almindelig sheetmask som du kender dem. Det er nærmest som at lægge et trygt, blødt cashmeretæppe på huden, der omslutter med fugt. Brug den endelig om aftenen, når du har renset huden og ikke skal noget bagefter. Læg den på og lad den sidde så længe, du lyster. Smid benene op.

Når du fjerner den, klapper du resten af produktet ind i huden og bruger som natcreme. Kom også på håndryggende og ja, på fødderne (vi ved, at nogle af jer tager masken, klipper den i to og bruger den som fodmaske bagefter – det tip er hermed givet videre).

Don’t miss. Din hud vil takke dig for det.

Du finder den lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...