I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Solskadede læber?

Vidste du, at studier viser, at kvinder sjældnere end mænd får hudkræft på og omkring læberne? Og at det skyldes, at vi ofte – og for mange dagligt – bruger lipgloss, læbestift og farvede læbebalms?

Selv om de ikke har SPF, har pigmenterne i produkterne en indbygget beskyttelse, og det har altså en betydning i et større perspektiv.

For det vist ingen hemmelighed, at huden på læberne er ultratynd og yderst udsat i solen. Uanset om du er i direkte sol eller blot bevæger dig rundt i sommeren, så kan vi varmt anbefale dig at passe på dine læber.

Vores favoritter i den henseende er disse:

  1. I direkte sol eller når vi er meget ude ifører vi os altid denne læbeolie med SPF 30. Den giver et smukt, let glosset look og ligner på ingen måde (og føles på ingen måde) som et solprodukt. Så du kan roligt bruge den til daglig
  2. De nye Tinted Lipbalms fra Kjær Weis har ikke faktor, men formlen og pigmenterne har alligevel en beskyttende virkning på læberne og looket er helt naturligt og smukt i sommeren
  3. Skulle du have fået for meget sol på læberne, kan vi på det varmeste anbefale et generøst lag af Hennés udsøgte Lip Mask som du lader sidde i 15 minutter inden du fjerner det med en kleenex eller en fugtig klud. Gentag et par gange om ugen.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...