I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Snart på danske hylder

Hvis du er fast læser her på skønhedsbloggen, så vil du måske kunne huske indlægget for nylig om Audrey Hepburns yndlingshårprodukt og historien om, hvordan hun mødte hårdoktoren Philip Kingsley, som står bag produktet. Jeg fik en del henvendelser fra jer om, hvorvidt Elastiziser, som produktet hedder, var på danske hylder, og det kommer det nu. Nærmere betegnet til august, hvor et udvalg af Philip Kingsleys sortiment kommer til at blive solgt i udvalgte stormagasiner og frisørsaloner. Så dette er blot en opfølgning og en lille forbrugeroplysning. Gik du glip af indlægget dengang? Så er det blot at klikke her

In August you will find the English hair doctor Philip Kingsley’s products in Denmark. You may already know the famous pre-shampoo treatment Elastiziser that he made especially for Audrey Hepburn and which she used for the rest of her life. 

Foto: Audrey Hepburn

13 Kommentarer

 • Svar
  Karen Blum
  20. juni 2012 kl. 19:30

  Kan du afsløre hvilke stormagasiner…. Magasin, Sephora?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  20. juni 2012 kl. 19:41

  Kære Karen,

  Det er vist ikke helt officielt endnu, men jeg ville tjekke Magasin til en start, hvis jeg var dig;) Husk at det først er til august.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Karen Blum
  20. juni 2012 kl. 19:51

  Ok, tak;o)

 • Svar
  Julie
  22. juni 2012 kl. 09:04

  Er der nogle af jer “lovebeauty” damer, der har prøvet produktet og kan give nogle anbefalinger?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. juni 2012 kl. 12:08

  Kære Julie,

  Jeg har prøvet det, og det er en supergod kur, hvis dit hår trænger til et boost eller blot lidt ekstra pleje. Til forskel fra en almindelig hårkur bruger du den før din shampoo (rent faktisk er det verdens første præ-shampoo) og Philip Kingsley, der er hårdoktoren bag produktet, anbefaler, at den bruges to gange om ugen. Hvis du ikke har tid til at have den i håret i de 20 minutter, som det anbefales, så virker den altså også fint efter blot 5 minutter.

  Håber det besvarer dit spørgsmål.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Annette
  7. januar 2013 kl. 05:48

  Hej,
  Ved du hvilke forhandlere der sælger Philip Kingsley i Danmark. Har surfet lidt efter det men kan ikke finde nogen danske forhandlere…
  Mvh Annette

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  7. januar 2013 kl. 14:04

  Hej Annette,

  Du skulle meget gerne kunne finde Philip Kingsley hos Magasin. Yderligere forhandlere oplyses hos Trademade på tlf. 4565 5555.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Mette
  15. marts 2013 kl. 11:42

  Hejsa,
  Nu har jeg ledt og ledt, og har kun kunne finde engelske hjemmesider (og amerikanske) som sælger Philip Kingsley, men ingen af dem sender til Danmark. Når jeg går ind på Magasin’s hjemmeside kan jeg heller ikke finde mærket der.
  Har du nogen idé om hvor man kan få produkterne i Danmark eller evt. en hjemmeside som sælger det. Jeg bor i Odense, men ved ikke om der findes nogle steder hvor de sælger det her.?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  15. marts 2013 kl. 12:09

  Hej Mette,

  Philip Kingsley fås hos Magasin, blandt andet, men det er desværre ikke alt fra kosmetikafdelingen, der ryger på Magasin.dk. Så prøv Magasin Odense. Og ellers er her telefonnummer til nærmeste forhandler: 4565 5555.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Mette
  15. marts 2013 kl. 13:17

  Tusind tak, vil kigge forbi i dag. Jeg har aldrig prøvet deres produkter, men går utrolig meget op i hårpleje og at det er nogle gode produkter. Og synes bare det giver rigtig god mening, at for at få et sundt og smukt hår så kræver det at ens hovedbund også er sund, så vil helt sikkert prøve det her mærke. Ærgeligt det ikke er mere udbredt i Danmark 🙁

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  15. marts 2013 kl. 14:24

  Kære Mette,

  Det skal nok komme. I England er Philip Kingsley en af de helt store hårguruer med masser af stjerner, der går fast hos ham eller hans team.

  Lad gerne høre, hvad du synes, hvis du prøver det.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Mette
  17. marts 2013 kl. 16:26

  Så var jeg i Magasin, og ja vi har da et lille udvalg i Odense, men hold da op hvor er priserne anderledes end på nettet. Nægter simpelthen at betale over dobbelt så meget som de koster på hjemmesiderne – problemet er jo så bare at de fleste af dem ikke sender til Danmark. Er der nogen der ved hvorfor?
  Men jeg tror til gengæld at de gør det på Philip Kingsley’s egen hjemmeside, der koster fragten så bare lidt over 100 kr.
  Så nu er jeg i tvivl om jeg alligevel bare skal gøre det fordi jeg ikke lige umiddelbart kan finde nogle tilsvarende produkter, eller om de faktisk slet ikke er så gode som rygtet lyder.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  19. marts 2013 kl. 11:04

  Kære Mette,

  Ja, det er næsten altid muligt at finde internationale produkter på forskellige hjemmesider. Blot vil jeg altid anbefale dig at holde godt øje med ekstrapriser på fragt, told, skat osv. Ofte løber det alligevel op.

  Det gode ved at handle herhjemme i butikkerne er, at du kan bede om vejledning og prøver til netop dit behov. Det vil jeg da anbefale dig at gøre hos Magasin.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar