I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Backstage

Smukke toner fra 1970’erne

Halvfjerdserne havde gjort deres indtog hos Designers Remix, både i kollektionen (jeg har fundet mine lange brune støvler og min camelfarvede Chloé-kappe frem fra gemmerne) og i makeuppen, der var præget af smuk, naturlig hud og brune makeuptoner. På øjnene brugte Anne Staunsager L’Oréal Paris’ Eye Quad-øjenskygger i tonerne E1 og E2, tilføjede et gyldent touch med Mono-øjenskyggen 500 Gold Mania, brun eyelinerblyant og sort mascara. Dertil det føromtalte helt tynde bladkobber langs vippekanten foroven og forneden. Et virkelig fint look, hvis du spørger mig (billedet er et regram fra Sidsel Marie Bøgh, der også lagde makeup backstage på showet @sidselmarieboeg).

2 Kommentarer

 • Svar
  Marie-Louise Jønsson
  5. februar 2015 kl. 12:58

  Hej Charlotte. Tror du kunne finde nogle billeder af hvilke øjenskygger anne nøjagtig har brugt. Det ser meget flot ud men jeg bliver lidt forvirret af numrene på øjenskyggerne og jeg vil jo gerne “gøre hende kunsten efter” 🙂 ml

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. februar 2015 kl. 15:48

  Hej Marie-Louise,

  Jeg har hele ‘opskriften’ på øjenmakeuppen til dig her – så skulle det være lige til at gøre kunsten efter:

  Start med at lægge mellemfarven E2 på hele låget og ton den op over globen, og under øjet også. Læg derefter den gyldne farve fra E1 henover hele låget for at give ekstra varme. Brug derefter den mørke skygge fra E2 i globen og under øjet for at give dybde. Brug Smokissime svagt langs vipperne under øjet og derefter Mono-øjenskyggen i farven Gold Mania i øjenkrogen og midt på låget. Afslut med en smule brun mascara.

  Hvis du vil inkludere bladkobberet i looket, så lægges det til sidst i små stykker helt tæt på vipperne både foroven og forneden. Brug vandfast glidecreme til at fæstne bladkobberet.

  Jeg fik et tip fra en læser, der havde set bladsølv, bladguld og bladkobber hos Søstrene Grenes. Bladkobber kan ellers være svært at finde herhjemme.

  Jeg håber, det besvarer dit spørgsmål. Rigtig god fornøjelse med looket.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar