I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Små lette efterårsritualer #2

Temperaturskift, blæst og det svingende vejr her i efteråret kan tage os – og ikke mindst vores hud – med storm. Skiftet fra lune solskinsdage udenfor til kunstig indevarme og iskolde morgencykelture bringer de fleste hud i ubalance, og jeg får da også en del forespørgsler fra jer i øjeblikket om netop dét.

Mit bedste trick er først og fremmest at sikre, at mit renseprodukt er så mildt og nærende som muligt, for smuk og sund hud starter altid med dit renseprodukt. Har du tendens til tør hud og ubalancer i efteråret og vinteren, så smid din rensegelé/renseskum på porten og brug i stedet en mild olie eller – endnu bedre – en rensebalm.

Sidstnævnte kræver en smule af dig, da den skal masseres ind i huden inden du fjerner med en opvredet klud. Det er en god ting. Både fordi massagen skaber blodcirkulation, og dermed glød, i huden og balmen efterlader masser af næring, men også fordi et øjebliks fokus på dig selv i en hektisk hverdag absolut aldrig har skadet nogen. Tværtimod.

Jeg har forelsket mig i Balm Balms nye økologiske Beauty Balm til formålet. Den kommer med en økologisk musselinsklud, der blidt eksfolierer huden, når du renser balmen af, så du får den dér fine rosenglød allerede inden du kommer dine plejeprodukter på. Blid eksfoliering er mit mantra for efteråret. Drop de kradse, hårde midler og lad huden selv skabe balance med blide, nærende produkter akkurat som du også typisk laver mere varm og nærende mad eller tager blødere og varmere tøj på. Beauty Balmen kan i øvrigt bruges til en masse andre gode ting, udover rensningen – det kan du altsammen læse om her<<

2 Kommentarer

 • Svar
  Stine Lehmann
  29. september 2017 kl. 14:48

  Hej Charlotte,
  Hvor lyder det bare som et skønt produkt. Tusind tak for anbefalingen.
  Har du alle fire balm balm produkter (fra artiklen i linket) i shoppen?

  Tusind tak,
  Stine

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  29. september 2017 kl. 15:11

  Hej Stine,

  Tak for din hilsen, og det er en virkelig fin lille serie. Jeg har alle produkterne i både shoppen – find dem her: https://shop.ilovebeauty.dk/search?type=product&q=balm+balm

  Og ja, Beauty Balmen er varmt anbefalelsesværdig. Især hvis man lige tager sig fem minutter til at massere den ind. Det giver tifold tilbage.

  Rigtig god weekend.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...