I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Slugging på den gode måde

Det er en kæmpetrend på TikTok og måske har den også ramt dig på en af de sociale platforme, du følger. Slugging, hedder den, og handler – kort fortalt – om at indkapsle alle de gode sager fra din hudplejerutine i ét sidste, nærende lag.

Altså over dit serum, din ansigtsolie og din creme, som du allesammen forsegler med et lag balm.

På TikTok smører de sig ind i petroleumsbaserede geléer. Dem kan vi ikke anbefale. Petroleum eller mineralske olier er et biprodukt fra bilindustrien – renset, vel at mærke, så det selvfølgelig er klinisk rent. Det er en yndet ingrediens i skønhedsverdenen, fordi det er billigt indhold og så giver det en umiddelbart følelse af glathed i huden.

Sagen er bare den, at din hud ikke kan optage det, så det ligger oven på huden, og har du den mindste tendens til akne, urenheder eller ubalancer som rosacea eller andet, så lukker den det inde, så huden ikke kan ånde og dermed gør ondt værre.

Men du kan stadig få glæde af slugging, hvis blot du vælger et rent produkt som er kompatibelt med din hud. Odacités Le Blue Balm er perfekt til formålet, og rigtig mange af jer har den allerede. Brug blot et lag af den over din øvrige rutine – som et allersidste step – til at holde alle de gode sager inde. Når vinden suser, som den har gjort de sidste par dage, så holder den også kulden ude.

Win-win.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...