I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Skulle vi ikke tage cellulitecremerne, nu vi er i gang …

For dem får jeg nemlig også rigtig mange spørgsmål om. Det gør jeg altid, når bikini-sæsonen begynder at nærme sig. Faktum er, at de fleste kvinder har cellulite. Også tynde kvinder. Cellulite handler nemlig ikke om vægt, men om affaldsstoffer, der hober sig op i bindevævet, så huden får et ujævnt og bulet udseende. Celluliten – ej at forveksle med cellulitis, som er en infektion – appelsinhuden eller hvad vi nu end ynder at kalde den optræder typisk på lår, mave og baller, hvor cirkulationen er lav, men kan også forekomme andre steder på kroppen. Skønhedsbranchen byder ind med masser af produkter til at mindske cellulite, men faktum er, at produkter ikke kan gøre det alene og jeg har endnu til gode at prøve den creme, der vitterlig gør en forskel på cellulite. Bevares, jeg smører dem gerne på fordi de er formuleret til at gøre huden blød, fugtet og glat på overfladen og det får celluliten til at sen mindre synlig ud. Men vil du have virkelige resultater handler det om bindevævsmassage. Det er derfor, jeg er så stor fan af Gua Sha’en som rigtig mange af jer har anskaffet jer allerede. Det er i mine øjne den mest effektive metode overhovedet til at mindske uønskede buler i huden (og i øvrigt er den perfekt til flapperarme også) og du kan oven i købet bruge den, mens du ser nyheder eller Netflix, eller hvad du foretrækker. Men det er nu, du skal i gang, hvis du vil have bulerne af vejen inden du skal iføre dig bikini og mini. Læs meget mere om den her<< – og husk at jeg holder en event sammen med yogaekspert Trine Hedegaard næste søndag, hvor vi viser dig præcis hvordan. Hvad det går ud på, skriver jeg lige lidt mere om i morgen (jeg kan afsløre, at det inkluderer både yoga, underholdning og goodiebags også).

 

Du kunne også være interesseret i...

9 Kommentarer

 • Svar
  Anne H
  23. april 2017 kl. 09:21

  Hej igen Charlotte 🙂
  Jeg har flere gange tænkt hvilken forskel der er på effekten af tørbørstning og gua-sha behandling. Er det ene bedre til noget end det andet?
  Hvor ofte vil du sige man kan bruge den ion tørbørste?
  Kh Anne

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. april 2017 kl. 22:44

  Hej igen Anne,

  Det kan jeg godt forstå, at du spørger om, for begge arbejder på cirkulationen og bindevævet. For mig er tørbørstning et morgenritual, der giver mig energi og et boost til hele kroppen (udover alle de andre gode virkninger). Gua Sha’en er mere målrettet de steder, der gerne må få en ordentlig omgang. Som lår, baller, overarme, skuldre. Du kan komme langt dybere med Gua Sha’en end du kan med tørbørsten, og derfor er den så supereffektiv netop mod cellulite. Og så bruger jeg den faktisk oftest om aftenen. Giver det mening?

  Ion-børsten må du gerne bruge dagligt.

  KH Charlotte

 • Svar
  Anne H
  24. april 2017 kl. 20:01

  Tusind tak. Ja det giver så meget mening.
  Kh Anne

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  24. april 2017 kl. 21:15

  Anne, jeg laver en Gua Sha-video snarest (forhåbentlig i næste uge). Så følg med og se, om det ikke skulle være noget for dig også.

  KH Charlotte

 • Svar
  Eva Hansen
  3. maj 2017 kl. 20:59

  Kære Charlotte. Jeg tænkte om du havde erfaring med såkaldt bindevævsmassage med sugekopper (cupping på engelsk tror jeg) og hvad du mener om dette ? Er der forskel på det og Gua Sha eller er effekten nogenlunde den samme ? Tak for en interessant blog som jeg elsker at læse til morgenkaffen 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  4. maj 2017 kl. 19:46

  Kære Eva,

  Mange tak for din søde hilsen – og dejligt at være en del af din morgen;)

  Ja, jeg har prøvet sugekopper nogle gange. Det har jeg blandt andet skrevet om her: https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/genfind-din-oprindelige-kropsfigur/2014/02/

  Overordnet gør de noget af det samme som Gua Sha – nemlig arbejder på bindevævet og affaldsstofferne, der hober sig op. Personligt synes jeg, at sugekopbehandling er noget, man skal få foretaget professionelt, da det er meget svært at gøre rigtigt selv. For det første selv at få ordentligt fat med sugekopperne, og herefter at fuldføre, hvad der for de fleste gør temmeligt ondt.

  Derfor er jeg så glad for Gua Sha’en. Den kan man let bruge selv og du får hurtigt et resultat, hvis du gør en indsats. Jeg lægger snarest en video op med tips, så hold endelig øje.

  Giver det mening?

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Eva Hansen
  8. maj 2017 kl. 21:08

  Tusind tak for svar, Charlotte. Det giver virkelig meget mening og jeg tror jeg vil kaste mig ud i begge dele, men der er ingen tvivl om, at Gua Sha virker overskuelig at gøre selv. Tak for fin introduktionsvideo 🙂 God aften 🙂
  Eva

 • Svar
  Malene
  20. maj 2017 kl. 21:46

  Må gua sha’en bruges under graviditet? Jeg tænker på om affaldsstofferne fra appelsinhuden kommer til at cirkulere rundt i kroppen og havne hos fostret?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  21. maj 2017 kl. 15:32

  Hej Malene,

  Det er korrekt, at man ikke skal bruge for ‘detoxende’ remedier under graviditet (fx tørbørstning, Gua Sha osv.). Jeg tror ikke, at det handler om at det havner hos fostret, men om at selve detoxen ikke er anbefalelsesværdig. Derudover er der punkter på kroppen som man helst ikke skal presse for meget på. Selv tørbørstede jeg dog under min graviditet, blot mere mildt end jeg plejer, da jeg jo gerne ville holde kroppen i form og fri for strækmærker. Jeg synes dog, at du skal vente med Gua Sha’en til efter din fødsel.

  Rigtig god graviditet;)

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar