I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Skulle vi ikke starte ugen med en facebra?

Sådan bare lige for at sætte lidt fut i det. The facebra (eller chin-pushup, om du vil) er nemlig tilbage i skønhedsbilledet efter mange år i skyggen. Den var på sit højeste, da Elizabeth Arden og Helena Rubinstein herskede skønhedsverdenen i midten af det sidste århundrede og gladeligt viklede deres kunder ind i gaze og dét, der var strammere, for at hejse huden og kæbelinjen op. Med hele den asiatiske skønhedsbølge – og den koreanske  K-Beauty i særdeleshed – er the facebra nu tilbage. For her skyer man, ligesom Rubinstein og Arden, ingen midler for at holde huden ung og fejlfri, heller ikke bandager og (fjollede) spejlbilleder. Heldigvis behøver du ikke længere at vikle dig helt vildt ind eller at sove hele natten med bandagerne, for kultmærket Magic Stripes har lanceret en meget enkel en af slagsen, som du blot hægter rundt om ørene og ned om hagen. Og det er ikke det rene tosseri, din kæbelinje bliver rent faktisk mere defineret. Virkningen varer oven i købet et par dage. Så er det mere, om du kan finde et tidspunkt, hvor du kan iføre dig den uden at blive opdaget.

15 Kommentarer

 • Svar
  Karin V S
  7. december 2015 kl. 09:42

  Kære Charlotte 🙂
  Åh den minder mig om serien Ally hvor hendes sekretær mødte op med sådan en sag på kontoret 😀
  Knus Karin

 • Svar
  Kristine
  7. december 2015 kl. 09:50

  Skulle du mon have et link til en forhandler ?

  Glædelig jul

  Kristine

 • Svar
  Kiraz
  7. december 2015 kl. 09:57

  Et link til en hjemmeside 🙂

 • Svar
  Kiraz
  7. december 2015 kl. 09:57

  🙂

 • Svar
  Line Høj
  7. december 2015 kl. 10:25

  Hej Charlotte! Jeg vil bare lige sige tak endnu engang for din ILOVEBEAUTY boks. Indtil videre har jeg prøvet Bioeffect, Creme de corps, Evian spray, La vie est belle parfume, Invisiblur primer, Better than sex mascara og Pukka te og Clean greens. Det eneste, jeg ikke har elsket, var Clean greens. Puh, det kunne jeg ikke få ned 😀
  Flere af tingene er kommet på min ønskeliste! Jeg er især virkelig imponeret over Invisiblur primeren. Jeg har brugt den til to julefrokoster, og begge gange har jeg været imponeret over, hvor godt min foundation sad, når jeg kom hjem (også den nat hvor klokken blev 04:30). Så TAK! Jeg glæder mig til næste boks 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  7. december 2015 kl. 13:33

  Kære Karin,

  Det er nemlig helt rigtigt. Det billede stødte jeg faktisk på, da jeg ledte efter billede til dette indlæg;)

  xxCharlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  7. december 2015 kl. 13:35

  Kære Kristine,

  Der kommer fluks link til Magic Stripes-masken lige her: http://beautyhero.dk/product/magicstripes-lifting-collagen-mask-5-pack/

  Rigtig glædelig jul til dig også.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  7. december 2015 kl. 13:37

  Kære Kiraz,

  Det har jeg fluks lagt lige her ovenfor;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  7. december 2015 kl. 13:43

  Kære Line,

  Tusind tak for din tilbagemelding på ILOVEBEAUTYboksen!;) Det sætter jeg virkelig stor pris på, og hvor lyder det godt, at du allerede har fået dig favoritter blandt produkterne. Den er nemlig rigtig god, Murads Invisiblur – og godt at høre at den kan holde helt til 4.30 om morgenen (jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været så sent ude – jeg blev helt misundelig;)

  Clean Greens skal man helt sikkert vænne sig til, hvis du ikke er vant til den slags. Jeg blander det med æblejuice og lukker øjnene for den meget mørkegrønne farve;) Faktisk er jeg blevet rigtig glad for det.

  Og jeg er allerede i fuld gang med den næste ILOVEBEAUTYboks. Det er en fest at lave dem og finde de helt rigtige produkter at komme i.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tina J.
  7. december 2015 kl. 21:22

  Den ryger på juleønskelisten . Og så HÅBER jeg at være heldig at nå at købe den næste Ilovebeautybox, glæder mig næsten allerede

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  8. december 2015 kl. 09:18

  … Tina, det håber jeg også, at du når. Den bliver superfin – jeg er i fuld gang. Og god fornøjelse med the facebra, hvis julemanden beslutter, at der skal sådan én ad din vej;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Siv Laustsen
  8. december 2015 kl. 10:35

  Kære Charlotte, du nævner i et tidligere indslag, at pink læbestift er det vi skal have på læberne nu. Er der en bestemt du har i tankerne?

  Bh. Siv

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  8. december 2015 kl. 22:51

  Kære Siv,

  Tak for din hilsen. Her kommer mine to pink favoritter lige nu: Lancôme Lip Lover 337 (den var med i ILOVEBEAUTYboksen – se den her: http://shop.ilovebeauty.dk/collections/ilovebeautyboksen/products/ilovebeautyboksen) og YSL Rouge Volupté Fuchsia. Det kunne være at en af disse også var noget for dig.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  HeLene
  11. december 2015 kl. 22:25

  Får man så ikke ører der står ud i stedet for?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  12. december 2015 kl. 12:52

  … det er blot et spørgsmål om rette frisure, HeLene;)

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...