I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Skønhedssøvn – bogstaveligt talt!

Jeg har fået et spørgsmål i min faste skønhedsbrevkasse i magasinet SKØN – om søvnfurer. I ved, de der linjer, man vågner med i ansigtet om morgenen, og som pludselig bare ikke vil forsvinde i løbet af dagen. Jeg ved ikke, om du kender dem? I så fald kan du måske have glæde af at vide, at der findes en særlig antiage-pude. Jeg har personligt ikke helt forliget mig med den (jeg elsker min hovedpude), men jeg kender mange, som synes, at den er fantastisk, også for spændinger i nakke og skuldre (den produceres også i en særlig udgave til hospitalssektoren i Californien, så det er ikke helt for sjov). Puden hedder SaveMyFace og du kan læse mere om den på kosmetolog Dorte Heins hjemmeside, hvor hun også sælger dem fra. Og ellers er der jo det gode gamle bedstemortip med silkepudebetræk, der både giver færre mærker i huden og samtidig mindsker, at hud og hår fedter i løbet af natten.

Psst … Har du været inde på min nye Yummy Mummy-kanal? Det er lige her, du finder tips til alt fra strækmærker til skønhedstabuer – og i øvrigt kommer med hjem i Szhirleys kolonihavehus.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...